وردپرس چیست؟ [+18 دلیل محکم برای استفاده از وردپرس]

وردپرس چیست

در عصر دیجیتال همه‌چیز شگفت‌انگیز و به‌سادگی یک کلیک است! امروز قصد دارم یکی از شگفت‌انگیزترین‌های دنیای وب، یعنی سیستم مدیریت محتوا «وردپرس» را به شما معرفی کنم.

آیا تاکنون به این فکر کرده‌اید که می‌توانید بدون نیاز به یک خط کد نویسی و کمتر از چند ساعت، سایت یا فروشگاه اینترنتی دلخواه خود را راه‌اندازی کنید؟

این کار کاملاً امکان‌پذیر است!

اگر بدانید وردپرس چیست و چه امکانات فوق‌العاده‌ای برای طراحی سایت دارد، دور از ذهن نیست که دست‌به‌کار شوید و همین امروز سایتتان را راه‌اندازی کنید. 🙂

در این مقاله همراهم باشید تا از 0 تا 100 به شما نشان دهم که وردپرس چیست و چرا یک انتخاب شگفت‌انگیز برای طراحی و راه‌اندازی سایت است. مطمئنم پس از مطالعه کامل این مقاله، عاشق وردپرس خواهید شد. ❤️

ضمنا فراموش نکنید هر آنچه که در این مقاله می‌خوانید تجربیات و دیدگاه فردی هست که بیش از 10 سال با وردپرس کار کرده و پروژه‌های مختلفی را با آن به سرانجام رسانده است.

همچنین همان‌طور که احتمالا می‌دانید تاکنون کتاب‌های مختلفی نیز در این زمینه تالیف کرده‌ام. پس خیالتان راحت که اطلاعاتی ارزشمند از این مقاله دستگیرتان خواهد شد.

فهرست مطالب

وردپرس چیست؟

وردپرس (WordPress) نام محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا (Content Management System یا CMS) جهان است که توسط آن می‌توانید انواع سایت‌های محتوا محور، خبری، شرکتی، فروشگاهی، آموزشی، مارکت پلیس و غیره را بدون نیاز به هیچ‌گونه دانش برنامه‌نویسی و به‌سادگی چند کلیک راه‌اندازی کنید.

جالبه بدانید وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن‌باز (Open Source) است، یعنی علاوه بر اینکه استفاده از آن کاملاً رایگان هست، کدهای آن نیز در دسترس تمام برنامه نویسان جهان است.

این موضوع باعث افزایش قابلیت‌های وردپرس و به‌روزرسانی سریع آن می‌شود، چون‌که حرفه‌ای‌ترین برنامه نویسان در سطح جهان به کد هسته وردپرس دسترسی دارند و به‌صورت مداوم روی توسعه امکانات و افزایش امنیت وردپرس کار می‌کنند.

تجربه نشان داده است پروژه‌های متن‌باز در سطح جهان که ازجمله آن‌ها می‌توان به لینوکس و اندروید اشاره کرد، همواره جزو موفق‌ترین پروژه‌های نرم افزاری بوده‌اند.

چرا وردپرس یک انتخاب شگفت‌انگیز است؟

بر اساس نظر شخصی، در ادامه مهم‌ترین ویژگی‌های وردپرس را بیان می‌کنم. معمولا نمی‌توانید همه‌ی این قابلیت‌ها را به‌صورت یکجا در یک سیستم مدیریت محتوای اختصاصی و یا یک سیستم متن‌باز و رایگان دیگر مانند جوملا یا دروپال پیدا کنید.

درواقع به قول شاعر می‌توان گفت: آنچه خوبان همه دارند، تو یکجا داری… 😅

در ادامه که ویژگی‌ها و امکانات وردپرس را بررسی کنیم، متوجه خواهید شد چرا وردپرس اینقدر دوست داشتنیه.

حتی اگر موافق باشید در پست‌های بعدی سایت میهن لرن، به مقایسه وردپرس با دیگر سیستم‌های مدیریت محتوا خواهیم پرداخت تا 100% برایتان روشن شود که وردپرس برای طراحی سایت بهترینه.

وردپرس محبوبترین سیستم مدیریت محتوا در جهان است.

همین ابتدا می‌خواهم آماری از میزان استفاده از وردپرس را در اختیارتان قرار دهم که کار را تمام کند و تا ته داستان بخوانید که چرا وردپرس محبوب است.

‌بر اساس آمار سایت‌های W3Techs و digital.com، بالای 35% از کل سایت‌های جهان از وردپرس استفاده می‌کنند.

با توجه به اینکه تعداد کل سایت‌های جهان 1.3 میلیارد تخمین زده می‌شود، یعنی حدود 455 میلیون سایت از وردپرس استفاده می‌کنند. 😮

همچنین در سایت رسمی وردپرس، در بخش دانلود (https://fa.wordpress.org/download)، اعلام شده که 43% از سایت‌های جهان از وردپرس قدرت گرفته‌اند و با این سیستم مدیریت محتوا راه‌اندازی شده‌اند.

باتوجه به آمارهایی که اعلام شد، یعنی تقریبا نیمی از سایت‌ها و کسب‌وکارهای آنلاین با وردپرس راه‌اندازی شده‌اند.

جالب است بدانید به‌صورت میانگین روزانه 2333333 (دو میلیون و سیصد و سی و سه هزار) محتوای جدید در بستر سیستم مدیریت محتوای وردپرس منتشر می‌شود، یعنی در هر دقیقه 1620 پست به لطف وردپرس در حال انتشار است!

این آمارِ شگفت‌انگیز، نشان‌دهنده محبوبیت بی‌حدومرز این سیستم مدیریت محتواست.

هیچ سیستم مدیریت محتوایی در جهان وجود ندارد که بیش از 35% از کل سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی توسط آن طراحی شده باشند.

این آمارها نشان می‌دهند که می‌توانید ازنظر فنی به‌خوبی روی وردپرس حساب باز کنید. وردپرس انتخاب و بستری خوب برای راه‌اندازی سایت در طولانی‌مدت خواهد بود.

البته ناگفته نماند هرچند وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قدرتمند و امن است، اما اینکه شما چگونه آن را کانفیگ و تنظیم نمایید تا در بهترین حالت کار کند، نیز مهم است.

پیشنهاد می‌کنم برای یادگیری حرفه‌ای وردپرس، حتماً یک در دوره آموزشی با یک مدرس کار بلد و باتجربه شرکت کنید.

همچنین می‌توانید از دوره‌های آموزشی میهن لرن در این زمینه استفاده کنید. ما از سال 1393 آموزش‌های رایگان وردپرس و همچنین دوره‌های پولی و حرفه‌ای وردپرس را ارائه و به‌صورت مرتب بروزرسانی کرده‌ایم.

برای شروع رایگان یادگیری وردپرس، لطفا به صفحه آموزش وردپرس مراجعه کنید.

وردپرس بیش از 60 هزار افزونه کاربردی دارد!

WordPress Plugins

افزونه‌های وردپرس (WordPress Plugins) طراحی‌شده‌اند تا هر قابلیتی که نیاز دارید را بتوانید به‌سرعت به سایت یا فروشگاه اینترنتی‌تان اضافه کنید.

برای تمامی نیازهای یک سایت یا فروشگاه اینترنتی، وردپرس یک افزونه کاربردی دارد.

به‌عنوان‌مثال اگر قصد دارید در کنار سایت وردپرسی‌تان یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید، کافی است افزونه ووکامرس را نصب کنید و در چند دقیقه یک فروشگاه آنلاین قوی با وردپرس بسازید!

حتی اگر قصد دارید خودتان قالب سایتتان را طراحی کنید، فقط لازم است یکی از افزونه‌های صفحه ساز وردپرس مانند المنتور را نصب کنید. به کمک صفحه سازهای وردپرس، می‌توانید بدون نیاز به کد نویسی قالب طراحی کنید.

آیا از این بهتر و زیباتر داریم؟! می‌بینید کارها با وردپرس چقدر آسان می‌شود؟

بگذارید ساده بگویم، توسط افزونه‌های وردپرس می‌توانید هر آنچه که می‌خواهید به وردپرس بیفزایید. هر افزونه‌ای که فکرش را بکنید در میان افزونه‌های وردپرس پیدا می‌شود!

اگر به مخزن رسمی افزونه‌های وردپرس مراجعه کنید، بیش از 60000 افزونه رایگان وردپرس در دسترستان خواهد بود. این‌ها صرفاً تعداد افزونه‌هایی است که به‌صورت رایگان و در مخزن رسمی افزونه‌های وردپرس منتشرشده‌اند!

تعداد افزونه‌های وردپرس خیلی بیشتر از این حرف‌هاست. افزونه‌های بسیاری به‌صورت غیر رایگان منتشرشده‌اند که باید آن‌ها را از مارکت پلیس‌های قالب و افزونه وردپرس تهیه کرد.

جالب است بدانید که افزونه‌های پولی وردپرس را هم با هزینه‌های بسیار مناسب می‌توانید تهیه کنید. یعنی چندان گران نیستند که کسی از عهده پرداخت هزینه آن‌ها برنیاید.

پیشنهاد می‌کنم مقاله افزونه وردپرس چیست را بخوانید تا 0 تا 100 با افزونه‌های وردپرس و شگفتی‌هایی که دارند آشنا شوید.

محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوای جهان

قلب 35% از کل سایت‌های جهان با وردپرس دوست‌داشتنی می‌تپه!

وردپرس برای سئو بی‌نظیره 🙂

اگر از یک متخصص سئو بپرسید که کدام سیستم مدیریت محتوا برای سئو تکنیکال خوب است، به‌احتمال بسیار زیاد پاسخش وردپرس خواهد بود. اما چرا؟

کمی بالاتر گفتم وردپرس بیش از 60000 افزونه رایگان دارد. در میان این افزونه‌ها، می‌توانید تعداد زیادی افزونه برای پیاده‌سازی زیرساخت مناسب سئو پیدا کنید.

این افزونه‌ها توسط متخصصان مطرح سئو در سطح جهان طراحی‌شده‌اند. افزونه‌هایی مانند افزونه‌های Yoast SEO و Rank Math یک راهنمای عالی برای کاربران مبتدی نیز هستند تا حداقل به سئوی سایت آسیب جدی وارد نکنند.

برای تمام نیازهای سئویی سایت، وردپرس یک افزونه کاربردی دارد. جدای از این‌ها، به دلیل اینکه وردپرس کاملاً استاندارد طراحی‌شده است، می‌توان گفت به‌شدت SEO Friendly هست.

اگر می‌خواهید با محبوب‌ترین افزونه‌های سئوی وردپرس آشنا بشید، پیشنهاد می‌کنم مقاله بهترین افزونه‌های سئو وردپرس را حتما مطالعه کنید. در این مقاله بهترین پلاگین‌های سئو در زمینه‌های مختلف معرفی شده‌اند.

کارهای سئویی که در وردپرس به‌راحتی با نصب افزونه‌ها انجام می‌شوند، در سیستم‌های مدیریت محتوای اختصاصی باید به تیم برنامه نویسی ارجاع شوند و فرایند توسعه و طراحی‌شان نیز زمان‌بر و شامل هزینه است.

با افزونه المنتور وردپرس، فقط زیبایی‌ها را خلق کنید 😍

با وجود وردپرس نیازی نیست دانشی درزمینه کد نویسی و طراحی وب داشته باشید و البته این اطمینان را به شما می‌دهم که با آن می‌توانید زیباترین قالب را برای سایتتان بدون نیاز به کد نویسی طراحی کنید! 😉

المنتور نام قدرتمندترین افزونه صفحه ساز وردپرس است که به کمک آن می‌توانید با Drag & Drop کردن اِلِمان‌ها، هر آنچه را که می‌خواهید طراحی کنید.

کار کردن با این افزونه نه تنها سخت نیست، بلکه به دلیل انعطاف‌پذیری بالا و تنوع بسیار زیاد اِلِمان‌ها، طراحی را آسان و همچنین لذت طراحی را چند برابر می‌کند.

کافی است فقط یک‌بار طراحی قالب و یا صفحات وردپرس را با المنتور انجام دهید تا به آن وابسته شوید!

همینجا این هشدار را بدهم که کار با المنتور اعتیادآور است.

همچنین شاید جالب باشد بدانید همین صفحه که اکنون در حال مطالعه آن هستید با المنتور طراحی‌شده است. 😊

افزونه المنتور هیچ جای شک و تردیدی برای انتخاب وردپرس باقی نمی‌گذارد.

بعید می‌دانم که حالا حالاها مشابه صفحه ساز المنتور برای سایر سیستم‌های مدیریت محتوا پیدا شود. قالب‌ساز المنتور، فراتر از تصورات، در طراحی قالب وردپرس به کارمان می‌آید.

اگر کار با افزونه المنتور وردپرس را یاد بگیرید، نه تنها طراحی قالب سایت برایتان مانند آب خوردن می‌شود، بلکه در هزینه طراحی قالب سایتتان نیز به‌شدت صرفه‌جویی خواهید کرد.

پیشنهاد می‌کنم مقاله‌های افزونه المنتور چیست و کسب درآمد از وردپرس را هم مطالعه فرمایید. در مقاله اول افزونه المنتور را به‌صورت کامل معرفی کرده‌ام و در مقاله دوم هم یاد می‌گیرید که چگونه با یادگیری المنتور کسب درآمد کنید.

محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوای جهان

قلب 35% از کل سایت‌های جهان با وردپرس دوست‌داشتنی می‌تپه!

فقط چند دقیقه تا راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی فاصله دارید!

وردپرس یک افزونه فروشگاه ساز فوق العاده محبوب و قدرتمند به نام ووکامرس (WooCommerce) دارد.

بر اساس آمار موجود در سایت معتبر websitebuilder.org، هم‌اکنون این افزونه توسط حدود 27.86% از کل فروشگاه‌های اینترنتی جهان استفاده می‌شود.

افزونه ووکامرس آنقدر قابلیت‌ها و امکاناتِ فراوانی دارد که لایق نامی فراتر از یک افزونه است و به نظرم می‌توانست به‌تنهایی به‌عنوان یک فروشگاه ساز مستقل ارائه شود و خود یک وردپرسِ دیگر باشد!

برای ووکامرس، افزونه‌های جانبی و قالب‌های بسیار زیادی وجود دارد. جالب است بدانید بیش از 1020 افزونه جانبی برای ووکامرس در مخزن رسمی افزونه‌های وردپرس منتشرشده است.

کافیست پس از نصب وردپرس، افزونه ووکامرس را نیز نصب و فعال کنید و البته یک درگاه پرداخت اینترنتی نیز تهیه نمایید، به همین راحتی فروشگاه اینترنتی شما آماده بهره‌برداری است!

برای آشنایی کامل با این افزونه، پیشنهاد می‌کنم مقاله ووکامرس چیست را مطالعه کنید. در این مقاله افزونه ووکامرس به همراه ضروری‌ترین افزونه‌های جانبی آن، به‌صورت کامل معرفی‌شده‌اند.

قالب‌های استاندارد، زیبا و ارزان برای وردپرس فراوانه ✌️

برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس قالب‌های فراوانی در مارکت‌های وردپرسی ایرانی و خارجی وجود دارد.

اکثر این قالب‌ها ازنظر کد نویسی در بالاترین حد استاندارد قرار دارند و بسیار زیبا و کاربرپسند طراحی‌شده‌اند.

استاندارد بودن قالب و طراحی خیره‌کننده، برای سئو سایت نیز بسیار اهمیت دارد.

قالب‌های وردپرس را با کم‌ترین هزینه می‌توانید تهیه کنید که این مزیت قابل‌توجه دیگری از سیستم مدیریت محتوای شگفت‌انگیز وردپرس است. درصورتی‌که اگر یک سیستم اختصاصی داشته باشید برای هر بار تغییر قالب باید هزینه نسبتا قابل توجهی پرداخت کنید.

همچنین همان‌طور که بالاتر اشاره شد، با یادگیری افزونه المنتور، می‌توانید شخصاً قالب سایتتان را طراحی کنید و در هزینه‌ها صرفه‌جویی نمایید.

ضمنا با مراجعه به مقاله آموزش نصب قالب وردپرس، می‌توانید مشاهده کنید که نصب پوسته‌های وردپرس تا چه انداره راحت و آسان است.

وردپرس، صاحب جامعه پشتیبانی بزرگ و همیشه آماده!

تا اینجا با آمارهای بسیار جذابی از میزان محبوبیت و استفاده از وردپرس در سطح جهان مشاهده کردید.

زمانی که یک CMS تا این اندازه موردتوجه افراد در سطح جهان باشد، متخصصان زیادی نیز برای آن پیدا می‌شود، چون تقاضا برایش وجود دارد.

وردپرس جامعه پشتیبان بسیار بزرگی دارد.

افراد بسیاری هستند که در وردپرس تخصص و تبحر دارند و آماده کمک و همراهی شما هستند.

همچنین بسیاری از مشکلات وردپرسی خود را با یک جستجوی ساده در گوگل می‌توانید حل کنید.

اینکه با یک جستجوی ساده می‌توان برای وردپرس قالب و افزونه پیدا کرد و یا راهکاری برای رفع مشکلات آن پیدا کرد؛ این را مدیون جامعه بزرگ حامیان و پشتیبانان وردپرس هستیم.

تصور کنید که وردپرس تا چه اندازه محبوب و قدرتمند است که توانسته چنین کامیونیتی بزرگی را شکل دهد.

اینکه وجود این کامیونیتی چقدر مهم است را می‌توانید از افرادی بپرسید که از سیستم مدیریت محتوای اختصاصی یا جوملا و یا دروپال استفاده می‌کنند!

آنها به شما خواهند گفت که برای حل یک مشکل کوچک تا چه اندازه باید وقت صرف کنند تا به پاسخِ مطلوبی برسند. همچنین زمانی که تعداد متخصصان یک حوزه کمتر باشد، طبیعتاً هزینه‌های پشتیبانی نیز بالاتر است.

پس حسابی قدر وردپرس را بدانید، چراکه در همه‌جا حضور دارد و آماده است تا با نهایت قدرت یک سایت زیبا، قدرتمند و پایدار برای شما بسازد. 💪

ما یک خانواده‌ایم

جامعه پشتیبان بزرگ وردپرس، یک دلگرمی قویه چون می‌دونیم، با وجودش به بن بست نخواهیم خورد.

وردپرس ذاتاً یک سیستم مدیریت محتوای امن است.

وردپرس ذاتاً یک سیستم مدیریت محتوای بسیار امن است.

اغلب هک‌های وردپرس به دلیل عدم رعایت نکات امنیتی ساده از سوی مدیران سایت‌هاست! درواقع موارد امنیتی که باید رعایت کنیم را رعایت نمی‌کنم، سپس بعد از هک شدن، وردپرس را بدنام می‌کنیم! چون دیواری کوتاه‌تر از آن پیدا نمی‌شود.

آیا منطقی است سیستم مدیریت محتوایی که توسط مایکروسافت و بسیاری از سایت‌های بزرگ جهان مورداستفاده قرارگرفته است، به‌راحتی قابل‌نفوذ باشد؟

آیا منطقی است سیستم مدیریت محتوایی که توسط حرفه‌ای‌ترین برنامه نویسان جهان و بر پایه زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده است، به‌راحتی آب خوردن هک شود؟!

نکات ساده‌ای در خصوص امنیت وردپرس وجود دارد که با رعایت آنها می‌توانید امنیت وردپرس را تا ده‌ها برابر افزایش دهید. برای یادگیری این نکات می‌توانید به راهنمای جامع افزایش امنیت وردپرس که در میهن لرن منتشرشده است مراجعه کنید.

همچنین اگر اهل مطالعه کتاب هستید، می‌توانید کتاب امنیت تمام قوا در وردپرس که توسط من و سرکار خانم فروغ شریعتمداری تألیف شده است را از میهن لرن و یا دیجی کالا تهیه کنید و مطالعه نمایید.

در نهایت مطمئن باشید اگر وردپرس یا هر سیستم مدیریت محتوای دیگری بیشترین امکانات و قابلیت‌ها را داشته باشد، ولی امنیت نداشته باشد، 1% هم آن را به شما معرفی نمی‌کنم.

امنیت مبحثی زیرساختی و بسیار مهمه، چراکه حفاظت از سایت و داده‌های کاربران سایتتان اولویت یک هست.

امنیت، خطِ قرمزِ وردپرس

وردپرس امنیت بسیار بالایی دارد. برای تجربه امنیت وردپرس بالا، کافی است کمی اطلاعاتتان را در این زمینه بالا ببرید.

متن‌باز و رایگان است.

در ابتدای این مقاله اشاره کردم که وردپرس یک پروژه متن‌باز (Open source) هست و تاکنون پروژه‌های متن‌باز مانند فایرفاکس، لینوکس و… کارنامه بسیار خوبی داشته‌اند.

زمانی که یک پروژه مهم در سطح جهان به‌صورت متن‌باز ارائه می‌شود، به دلیل اینکه برنامه‌نویسان حرفه‌ای و زیادی در سراسر جهان به کدهای هسته آن دسترسی دارند، به‌سرعت ضعف‌های ساختاری و امنیتی آن پیدا می‌شود. سپس کلیه برنامه‌نویسان در راستای رفع ضعف‌ها و توسعه امکانات آن همکاری می‌کنند.

یکی از دلایلی که وردپرس به‌صورت منظم و سریع نسخه‌های جدیدی ارائه می‌دهد همین است.

همچنین متن‌باز بودن یک پروژه، قابلیت سفارشی‌سازی آن را بسیار بالا می‌برد، یعنی اگر فردی به دانش زبان برنامه‌نویسی که پروژه توسط  آن کد نویسی شده است مسلط باشد، می‌تواند تغییرات دلخواه خود را برای استفاده شخصی روی آن اعمال نماید.

در وردپرس امکان طراحی قالب و افزونه‌های اختصاصی وجود دارد.

یادگیری وردپرس آسان است. 🤩

مهم نیست که رشته تحصیلی شما نرم‌افزار است یا خیر، اینکه تجربه برنامه‌نویسی دارید یا نه، مهم نیست. اینکه قبلاً تجربه راه‌اندازی سایت دارید یا نه، هم مهم نیست!

فقط کافی است همین حالا شروع کنید به یادگیری وردپرس؛ به شما اطمینان می‌دهم که کمتر از چند روز دیگر خودتان سایتتان را توسط وردپرس راه‌اندازی کرده باشید!

اگر جدی و اهل عمل و پشتکارید، مطمئن باشید وردپرس را خیلی سریع‌تر ازآنچه تصور می‌کنید یاد خواهید گرفت و اگر علاقه‌مند به طراحی سایت با وردپرس باشید، با یکی دو ماه آزمون‌وخطا روی وردپرس، می‌توانید وارد بازار کار هم شوید!

قدر این معجزه را در جهان‌وب بدانید. وردپرس باعث شده است زندگی‌های بسیاری بر پایه آن بچرخد و افراد بسیار زیادی صاحب کسب‌وکار و یا دارای شغل شوند.

معرفی برترین سایت‌های ایران و جهان که با وردپرس ساخته شده‌اند

برای اینکه از انتخاب وردپرس جهت طراحی و راه‌اندازی سایتتان مطمئن شوید، در ادامه برترین سایت‌های ایرانی و خارجی که از وردپرس استفاده می‌کنند را معرفی می‌کنم.

کدام سایت‌های معروف ایرانی از وردپرس استفاده می‌کنند؟

سایت‌های ایرانی که در لیست زیر مشاهده می‌کنید، ازجمله برترین سایت‌های ایرانی هستند که هزاران بازدیدکننده در طول روز دارند و از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنند.

با مشاهده این سایت‌ها، می‌توانید مطمئن شوید حتی زمانی که بازدید سایتتان هم بسیار زیاد شود، وردپرس باقدرت ادامه خواهد داد و مشکلی برای سایتتان پیش نخواهد آمد.

  • مجله اینترنتی دیجی کالا (دیجی کالا مگ): digikala.com/mag
  • مجله اینترنتی چطور: chetor.com
  • سایت دیجیاتو: digiato.com
  • وبلاگ سایت دیوار: divar.ir/daal
  • وبلاگ کارگزاری مفید: blog.emofid.com
  • وبلاگ صرافی ارز دیجیتال نوبیتکس: blog.nobitex.ir

تقریبا می‌توان گفت اکثر سایت‌های پربازدید ایران توسط وردپرس ساخته‌شده‌اند. اگر مایلید لیست بزرگ‌تری از سایت‌های ایران که با وردپرس ساخته‌شده‌اند را مشاهده کنید، می‌توانید به این لینک مراجعه نمایید.

کدام سایت‌های معروف جهان با وردپرس ساخته شده‌اند؟

سایت‌هایی که در ادامه معرفی می‌شوند، سایت‌هایی به‌شدت پرترافیک در سطح جهان هستند. ببینید وردپرس چه کرده و چقدر محبوب دل‌هاست. 😉

  • وبلاگ سایت کوین مارکت کپ (بزرگترین سایت مربوط به ارز دیجیتال در جهان): blog.coinmarketcap.com
  • وبلاگ مرورگر اپرا: blogs.opera.com/news
  • وبلاگ ساندکلود (یکی از بزرگترین سایت‌های انتشار موسیقی و پادکست): blog.soundcloud.com
  • سایت خبری مایکروسافت: news.microsoft.com

سایت‌هایی که در بالا معرفی شدند، بسیار معتبر و پرترافیک هستند و قطعا هنگام انتخاب سیستم مدیریت محتوا، می‌توانستند به‌راحتی به سمت گزینه طراحی سیستم اختصاصی با شرکت‌های برنامه‌نویسی حرفه‌ای بروند، اما چرا وردپرس را انتخاب کردند؟ 🔥

جمع‌بندی مقاله وردپرس چیست

وردپرس محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوای جهان است که تقریبا نزدیک به نیمی از سایت‌های جهان توسط آن راه‌اندازی شده‌اند.

به کمک وردپرس می‌توانید سایت شخصی، مجله‌ای، فروشگاهی، خبری و یا هر نوع سایت دیگری که می‌خواهید را در کمتر از چند ساعت راه‌اندازی کنید.

یادگیری وردپرس و کسب تجربه در کار با آن می‌تواند فرصت‌های درآمدزایی بسیاری برای‌تان ایجاد کند.

به‌عنوان‌مثال می‌توانید با استفاده از افزونه المنتور به طراحی قالب وردپرس بپردازید و با فروش آنها کسب درآمد کنید یا پروژه‌های طراحی سایت قبول کنید. در خصوص روش‌های کسب درآمد از وردپرس قبلا در مقاله‌ای مفصل صحبت کرده‌ایم.

جانِ کلام اینکه وردپرس یکی از پایه‌های بزرگ جهانِ وب است.

وردپرس همواره در حال پیشرفت است و همواره نیز تقاضا برای آن وجود دارد. در آن متخصص شوید و کسب‌وکاری قدرتمند بسازید و یا شغلی پول‌ساز چه در داخل ایران و چه در خارج از ایران به‌دست آورید.

مقاله‌ای که تا اینجا مطالعه کردید و تقدیم حضورتان شد را با تمام وجودم نوشتم. سال‌هاست که در دنیای کسب‌وکارهای اینترنتی فعالیت دارم و یکی از ابزارها و دوستان همیشگیِ من در دنیای وب، همین وردپرس بوده است.

بیش از یک دهه است که من و وردپرس باهم همراه، هم‌مسیر و دوست هستیم. امیدوارم توانسته باشم این دوستِ خوب را، به خوبی به شما همراهانِ عزیز میهن لرن معرفی کنم. 😊

می‌دانم که اگر به خوبی توانسته باشید عمق آنچه که می‌خواستم در این مقاله به شما بگویم را درک کرده باشید، اینجا می‌تواند نقطه شروعی برای تحول زندگی کاری و شغلی شما در دنیای وب باشد. 🙂

اگر از این مقاله که چکیده سال‌ها تجربه من در کار با وردپرس است، لذت بردید، لطفاً آن را برای دوستان خود ارسال کنید. حمایت و همراهی شما باعث دلگرمی‌ام خواهد بود تا محتوای غنی بیشتری در وب فارسی تولید کنم و این باعث می‌شود بتوانیم به هم‌وطنان بیشتری کمک کنیم. ❤️

در ادامه نیز می‌توانید با مراجعه به مقاله‌های زیر مسیر یادگیری وردپرس را شروع کنید.

شگفتانه
قیمت اصلی تومان1,699,000 بود.قیمت فعلی تومان693,000 است.

2 دیدگاه برای “وردپرس چیست؟ [+18 دلیل محکم برای استفاده از وردپرس]

  1. مهرداد گفته:

    خیلی کامل بود ترغیبم کرد بیشتر با وردپرس آشنا بشم
    ممنون از تیم توانمند میهن لرن برای نگارش این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *