افزونه وردپرس چیست؟ [معرفی +18 پلاگین مهم وردپرس]

افزونه وردپرس چیست

افزونه وردپرس چیست؟ پلاگین های وردپرس چه مزایای خاصی دارند؟

در چه صورت نباید از افزونه استفاده کنیم و کجا باید از آن‌ها استفاده کنیم تا سایت بهترین عملکرد را داشته باشد؟

اگر این سوال برایتان پیش آمده که افزونه وردپرس چیست و چه کاربردی دارد، خوش آمدید، اینجا قرار است کامل‌ترین پاسخ را بگیرید. محتوای این پست حتی باعث خواهد شد سایتتان عملکرد بهینه‌تری داشته باشد. ❤️

فهرست مطالب

افزونه وردپرس چیست؟

هنگامی‌که وردپرس را نصب می‌کنیم با یک سیستم مدیریت محتوای کاملاً خلوت و ساده مواجه می‌شویم.

اینجا افراد مبتدی و تازه‌کار از خود سوال می‌پرسند این بود آن‌همه هیاهویی که برای بزرگ‌ترین سیستم مدیریت محتوای جهان به راه انداخته بودند؟ 😅

بله، وردپرس به‌خودی‌خود فقط امکانات یک وبلاگ ساده را در اختیارتان قرار می‌دهد؛ امکاناتی در حد نوشتن و ویرایش مقاله، درج نظرات و مواردی مانند اینها. چون ذات وردپرس همین هست.

اما چگونه است که برخی از بزرگ‌ترین سایت‌های جهان و ایران از وردپرس استفاده می‌کنند و قابلیت‌هایی مانند فروشگاه آنلاین، سیستم پشتیبانی، درگاه پرداخت اینترنتی و… دارند؟

احتمالاً تاکنون حدس زده باشید که قابلیت‌ها و امکانات بیشتر مانند سیستم امتیازدهی و فروشگاه اینترنتی، توسط افزونه (Plugin) به سیستم مدیریت محتوای وردپرس افزوده می‌شوند.

درواقع وردپرس شلوغ کاری بیهوده راه ننداخته است! یک دنیا امکانات به سیستم اصلی وردپرس اضافه نکرده است که همان ابتدا هر فردی وردپرس را نصب کرد بگوید WoW چقدر قابلیت و امکانات!

وردپرس در بدو راه‌اندازی مانند یک نوزاد است، نوزادی که می‌تواند تبدیل به یک ابر قهرمان و نابغه در زمینه‌های مختلف شود!

در ادامه که با مزیت‌ها، کاربردها و ویژگی‌های افزونه‌های وردپرس آشنا شوید، بیشتر معنا و مفهوم حرفم را درک خواهید کرد.

مزایای افزونه وردپرس چیست؟

افزونه‌ها در وردپرس این قابلیت را به شما می‌دهند تا هر امکاناتی که مایل هستید به وب‌سایت وردپرسی خود اضافه کنید. در ادامه به مهم‌ترین مزایایی که افزونه‌ها در اختیارمان قرار می‌دهند اشاره می‌کنم.

هنگامی‌که شما یک CMS اختصاصی برای وب‌سایت خود دارید که توسط یک تیم برنامه‌نویس اختصاصاً برای شما کد نویسی و طراحی‌شده است، برای افزودن هر قابلیت یا امکان بیشتری به سایت، نیاز به‌صرف زمان و هزینه دارید.

درواقع شما باید امکاناتی که می‌خواهید در سایت داشته باشید را در قالب ایده بیان کنید تا تیم برنامه‌نویس شروع به پیاده‌سازی آن ایده در وب‌سایت شما کند.

بسته به هماهنگی و کیفیت تیم برنامه‌نویس، این کار می‌تواند وقت زیاد یا نسبتاً کمی از شما بگیرد، درهرصورت به‌صورت لحظه‌ای انجام نمی‌شود.

حالا جالب است بدانید درصورتی‌که سایتتان وردپرسی باشد، کافی است نام قابلیتی که می‌خواهید به سایتتان بیفزایید را در مخزن افزونه‌های وردپرس جستجو کنید، به‌احتمال‌زیاد آن را خواهید یافت و در کمتر از چند دقیقه با نصب افزونه، شاهد اضافه شدن آن قابلیت جدید به سایتتان خواهید بود، بدون نیاز به یک خط کد نویسی!

به‌عنوان مثال اگر می‌خواهید بخش چت آنلاین را به سایتتان اضافه کنید، کافی است در مخزن افزونه‌های وردپرس عبارت “chat” را جستجو کنید تا تعداد بسیاری افزوزنه با قابلیت‌های مختلف مشاهده کنید و در این حالت فقط یک کلیک تا نصب یکی از آن افزونه‌ها فاصله خواهید داشت!

کمی قبل‌تر اشاره کردم که هر قابلیتی بخواهید می‌توانید با افزونه و بدون نیاز به دانش کد نویسی به سایتتان بیافزایید.

اما تا چه حد می‌توان روی تنوع و گستردگی افزونه‌های وردپرس حساب باز کرد؟

همین حالا می‌توانید به صفحه اصلی سایت مخزن افزونه‌های وردپرس به آدرس wordpress.org/plugins مراجعه کنید.

مشاهده خواهید کرد که بیش از 60 هزار افزونه رایگان در دسترس است. این آمار فقط تعداد افزونه‌هایی است که به‌صورت رایگان در اختیارمان قرار دارد!

بسیاری از افزونه‌ها نیز غیر رایگان هستند که در سایر مارکت پلیس‌های (Market place) معتبر به فروش می‌روند، پس می‌توان انتظار تنوع بسیار گسترده‌تری از افزونه‌های وردپرس داشت.

همچنین تجربه بیش از یک دهه کار با وردپرس به من نشان داده است که در اکثر زمینه‌ها مانند کاریابی، فروشگاهی، املاک، گردشگری، رستوران، آگهی، نوبت‌دهی و.. افزونه‌ی خوب برای وردپرس وجود دارد.

چون توسعه دهندگان وردپرس زیاد هستند و درواقع وردپرس یک Community بزرگ دارد، به‌سرعت نیازهای جامعه را شناسایی کرده و تا جایی که امکان‌پذیر باشد برای آن افزونه‌های رایگان یا پولی ارائه می‌دهند.

قطعا نمی‌توان از وردپرس انتظار هر کاری داشت چون ماهیت آن سیستم مدیریت محتواست، اما قطعا می‌توان انتظارِ خیلی بالایی از وردپرس داشت که تا نهایت حد ممکن که راه داشته، کارمان را راه می‌اندازد.

سال‌ها تجربه‌ی کار با وردپرس و زبان‌های برنامه‌نویسی تحت وب مانند PHP را دارم، ازاین‌جهت قصد دارم یک مقایسه ساده‌ای انجام دهم که افزونه‌های وردپرس چقدر درزمینه‌های مهم مانند سرعت، سئو و امنیت، به‌کارتان سرعت می‌بخشند.

اگر یک CMS اختصاصی داشته باشید، بررسی امنیت سایت واقعاً کار پر ریسکی است، چراکه روش‌های بسیار متنوعی برای حمله به سایت‌ها وجود دارد و بخش زیادی از امن بودن سایت مرتبط با دانش و تجربه تیم برنامه‌نویس است.

آیا برنامه‌نویس و یا تیم برنامه‌نویس سایتتان به اصول و مفاهیم امنیتی تسلط کامل دارد؟ تجربه لازم درزمینه مسائل امنیتی سایت‌ها داشته است؟

یک برنامه‌نویس خوب، لزوماً متخصص امنیتِ خوبی نیست.

حالا جالب است بدانید که در وردپرس دغدغه‌های امنیتی ما بسیار بسیار کمتر است.

قبلاً در مقاله وردپرس چیست گفتیم که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای Open source هست و این به معنای مشارکت خبره‌ترین برنامه نویسان و نخبگان جهان در توسعه آن است.

همین معیار به‌تنهایی، تا حد زیادی خیالمان را راحت می‌کند که ازنظر رفع حفره‌های امنیتی، وردپرس بسیار بروز است.

فارغ از این مسئله که وردپرس یک سیستم متن‌باز جهانی است و افراد نخبه‌ای در توسعه و برنامه‌نویسی آن نقش دارند؛ افزونه‌های بسیار قدرتمندی برای افزایش امنیت وردپرس وجود دارد که با نصب یکی از آنها می‌توانید تا حد قابل‌توجهی امنیت سایتتان را ارتقاء دهید.

نکاتی برای استفاده از افزونه وردپرس

اکنون‌که آشنا شدید پلاگین وردپرس چیست، احتمالاً مشتاق خواهید بود تا به جستجوی افزونه‌های خوب و جدید بپردازید و برای داشتن امکانات بیشتر آن‌ها را نصب کنید، اما پیش از این کار پیشنهاد می‌کنم حتما ادامه این مقاله را بخوانید. در ادامه به نکات بسیار مهمی در استفاده از افزونه‌های وردپرس اشاره خواهم کرد، لطفاً به آنها توجه کنید.

از منابع معتبر افزونه دریافت کنید

افزونه‌ها پس از نصب تبدیل به جزئی از سایتتان می‌شوند. در صورت مخرب و آلوده بودن کدهای درون آنها این احتمال بسیار بالا خواهد بود که امنیت کل وب‌سایتتان به چالش کشیده شود.

پس این را در نظر بگیرید که از چه منابعی در حال دریافت افزونه هستید.

پیشنهاد من استفاده برای دانلود افزونه، مخزن رسمی افزونه‌های وردپرس و مارکت پلیس‌های معتبر و معروف جهان و یا ایران است.

در ایران برای دریافت افزونه‌های پولی می‌توانید از سایت ژاکت خرید خود را انجام دهید، اما بازهم دقت کنید، از فروشنده‌ای خرید کنید که پرفروش است و نظرات مثبتی دارد.

همچینین پیشنهاد دیگری که دارم این است مقاله‌های معرفی بهترین افزونه‌ها در سایت میهن لرن را نیز دنبال کنید. ما صرفا به معرفی افزونه‌ها از منابعی می‌پردازیم که از صحت عملکردشان 100% مطمئنیم.

افزونه‌هایی که امتیاز و تعداد نصب بالا دارند را استفاده کنید

اگر قصد داشتید از مخزن رسمی افزونه‌های وردپرس (wordpress.org/plugins)، افزونه موردنظر را دریافت کنید، پیشنهاد می‌کنم افزونه‌ای را دریافت کنید که حداقل 10 هزار نصب فعال دارد و امتیاز آن بالاتر از چهار است.

به این دلیل که حتی به برخی از افزونه‌های رایگان مخزن رسمی وردپرس هم نمی‌توان به‌سادگی اعتماد کرد.

زمانی که در انتخاب این افزونه‌ها نیز معیار و ملاک انتخاب داشته باشید، میزان ریسک امنیتی را به حداقل حالت ممکن خواهید رساند.

در خرید افزونه از مارکت پلیس‌ها هم دقت کنید که فروشنده تعداد فروش بالایی داشته و در نظرات نیز به خوبی پاسخگوی مشتریان بوده باشد.

به تاریخ آخرین آپدیت توجه کنید

در انتخاب افزونه‌ها دقت کنید که تاریخ آخرین به‌روزرسانی برای چه زمانی است. مهم است بدانیم که افزونه به‌صورت مرتب توسط تیم سازنده پشتیبانی می‌شود.

برخی از افزونه‌ها هستند که چندین سال از آخرین آپدیتشان می‌گذرد، طبعاً این افزونه‌ها می‌توانند مشکلاتی برای سایتمان به وجود آورند.

بکاپ گیری پیش از نصب و آپدیت

پشتیبان گیری از سایت، یکی از وظایفی است که همواره باید به‌صورت منظم به آن عمل کنیم.

بنا به تجربه پیشنهاد می‌کنم قبل از نصب و یا آپدیت افزونه‌ها از وردپرس بکاپ بگیرید. البته افزونه‌هایی وجود دارند که پشتیبان گیری را به‌صورت خودکار انجام می‌دهند.

اما چرا باید بکاپ بگیریم؟

حتی اگر شما در نهایت دقت یک افزونه را نصب‌کرده باشید، ممکن است بعد از نصب باعث ایجاد مسائلی روی سایت شود، یا اصلا ممکن است افزونه را از منبع اشتباهی دریافت کرده باشید و آلوده باشد. برای کاهش ریسک، بهتر است قبل از نصب افزونه، یک نسخه پشتیبان از وردپرس تهیه کنید.

همچنین هنگام به‌روزرسانی افزونه‌ها، به دلیل اینکه نمی‌دانیم بعد از آپدیت افزونه، تداخلی با ورژن PHP هاست یا دیگر افزونه‌ها به‌وجود خواهد آمد یا خیر، پیشنهاد می‌کنم حتماً نسبت به تهیه بکاپ اقدام کنید.

دو افزونه با کاربرد یکسان نصب نکنید

افزونه‌هایی که کاربرد یکسان دارند را به‌هیچ‌عنوان به امید کارایی قوی‌تر نصب نکنید.

به‌عنوان‌مثال دو افزونه برای فشرده‌سازی تصاویر مانند افزونه Smush و EWWW را باهم نصب نکنید، یا دو افزونه امنیتی مانند افزونه‌های Wordfence و All In One WP Security & Firewall را همزمان باهم نصب نکنید.

افزونه‌ای که فکر می‌کنید بهترین افزونه است و کار با آن برایتان راحت‌تر هست را انتخاب کنید و فقط از همان استفاده کنید.

البته این نکته را با نصب افزونه‌های جانبی یا افزونه‌های مکمل اشتباه نگیرید.

به‌عنوان‌مثال می‌توان افزونه المنتور و المنتور پرو را همزمان باهم نصب داشت، اصلاً کاربرد این دو افزونه به‌گونه‌ای است که باهم باشند.

همچنین در بحث افزونه‌های امنیتی وردپرس می‌توان همزمان افزونه All In One WP Security & Firewall و سایر افزونه‌های امنیتی مانند افزونه WP Activity Log را در کنار هم نصب داشت. ایرادی ندارد. این افزونه‌ها مکمل هم هستند.

اما دو افزونه که کارشان مشخصاً مانند هم است را هیچ‌وقت باهم نصب نکنید. برخی ممکن است این تصور را داشته باشند که مثلاً دو افزونه برای بهینه‌سازی تصاویر نصب داشته باشیم، تصاویر بهینه‌تر خواهند شد. به‌هیچ‌عنوان این‌گونه نیست. فقط در عملکرد افزونه‌ها اختلال ایجاد می‌شود.

آینده‌نگری هنگام نصب افزونه‌ها

بهتر است هنگام نصب افزونه‌ها هیجان عمل نکنید و با تحقیق و بررسی مناسب و در نظر گرفتن بحث آینده‌نگری، به نصب افزونه‌ها بپردازید.

به‌عنوان‌مثال اگر پیش‌بینی می‌کنید که در آینده زیاد از فرم‌ها در سایتتان استفاده خواهید کرد، در بین افزونه‌های فرم ساز ببینید که کدام‌یک بیشترین امکانات را دارد و از آن استفاده کنید.

اما اگر در حد یک فرم تماس با ما کارتان راه میفتد، از افزونه‌های ساده‌تر و سبک‌تر استفاده کنید.

به‌عنوان نمونه استفاده از افزونه گرویتی فرم که پولی است، برای سایت‌هایی که به یک فرم ساز پیشرفته وردپرس نیاز دارند، عاقلانه‌ترین انتخاب است.

سایت‌هایی که فقط یک فرم تماس با ما نیاز دارند یا در همین حدود کارشان راه میفتد، بهتر است از افزونه رایگان Contact form 7 استفاده نمایند.

لطفاً بدون در نظر گرفتن آینده‌نگری، هیچ افزونه‌ای را نصب نکنید.

سال‌ها پیش که یک سایت آموزشی داشتم، افزونه ایزی دیجیتال دانلودز را برای فروش دوره‌های آموزشی نصب کردم. توسط این افزونه فقط می‌توان محصولات دیجیتالی و دانلودی فروخت.

پس از مدتی تصمیم گرفتم محصولات فیزیکی که ارسال پستی دارند را هم به سایت اضافه کنم، اما توسط افزونه ایزی دیجیتال دانلودز امکان فروش این محصولات نبود! 🥲

درنتیجه مجبور شدم کلاً بستر فروشگاه را به افزونه ووکامرس تغییر دهم و همین پروسه انتقال محصولات از افزونه ایزی دیجیتال دانلودز به ووکامرس، زمان زیادی را از من گرفت.

اگر از همان اول و در زمان نصب افزونه، این پیش‌بینی را داشتم که قرار نیست فقط محصولات دانلودی بفروشم و احتمالاً محصولات فیزیکی هم در آینده در فروشگاه قرار بگیرند، همان اول ووکامرس را نصب می‌کردم.

ووکامرس قابلیت فروش محصولات دانلودی و فیزیکی را به‌صورت همزمان دارد. اگر ووکامرس در ابتدا نصب‌شده بود، دیگر یک پروسه جابجایی زمان‌بر وجود نداشت.

البته ناگفته نماند که یک مدت به‌صورت همزمان از افزونه ایزی دیجیتال دانلودز و ووکامرس به‌صورت همزمان استفاده می‌کردم، چون واقعیتش حوصله و وقت این جابجایی را نداشتم. 😅

استفاده همزمان از دو افزونه مشابه، فقط باعث درگیری بیهوده منابع‌هاست می‌شود که نتیجه آن کاهش سرعت سایت است. کاهش سرعت سایت هم برای سئو سایت مخرب است.

خلاصه اینکه، بدون آینده‌نگری هیچ افزونه‌ای را نصب نکنید. البته آن‌قدر هم کمال‌گرا نباشید که زمانِ زیادی بزارید برای یافتنِ افزونه مناسب و کارتان را مدام به‌عقب بیندازید!

در قسمت افزونه‌های وردپرس میهن لرن، می‌توانید بهترین افزونه برای هر زمینه‌ای که نیاز دارید را پیدا کنید. اکثر افزونه‌هایی که معرفی کردم بر اساس تجربه شخصی معرفی‌شده‌اند و از این نظر خیالتان راحت که جزو بهترین‌ها هستند.

تست افزونه‌ها قبل از نصب روی لوکال هاست

نصب برخی از افزونه‌های جدید و ناشناس که کمتر درمورد آنها صحبت شده است، هرچند که مطمئن باشند، ممکن است باعث ایجاد تغییرات ناخواسته و یا اختلالاتی در سایت شوند.

پیشنهاد می‌کنم پیش از نصب افزونه‌های جدید، آنها را روی لوکال هاست نصب و تست کنید. پس از اینکه اطمینان حاصل کردید افزونه به خوبی کار می‌کند، آن را روی سایتتان نصب کنید. (اگر نمی‌دانید چطور یک وردپرس روی لوکال هاست داشته باشید، مقاله آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست را بخوانید.)

همچنین برخی مواقع پیش می‌آید که به دنبال افزونه در یک زمینه خاص هستیم، اما افزونه‌های محبوب آن حوزه را نمی‌شناسیم. در این مواقع دو راهکار وجود دارد:

  • ساده‌ترین راه این است که به مقاله بهترین افزونه‌های وردپرس مراجعه کنید و افزونه‌ای مناسب را پیدا کنید.
  • راه دوم این است که خودتان زمان بذارید و در مخزن افزونه‌های وردپرس به جستجو بپردازید.

درصورتی که روش اول را انتخاب کردید و افزونه مورد نظر را در مقاله محبوب‌ترین افزونه‌های وردپرس پیدا کردید که چه بهتر، چون این افزونه‌ها همگی توسط ما تست و بررسی شده‌اند و قابل اطمینان هستند.

اما اگر به هر دلیلی در مقاله بهترین افزونه‌های وردپرس در زمینه مورد نظر، افزونه‌ای پیدا نکردید و قصد داشتید خودتان به جستجو بپردازید، پیشنهاد می‌کنم حتما افزونه‌های جدید را روی لوکال هاست نصب و تست کنید.

با نصب افزونه‌ها روی لوکال هاست هم می‌توانید از امنیت آنها مطمئن شوید و هم از کاربردی بودن یا نبودنِ آن‌ها اطمینان حاصل خواهید کرد. خیلی پیش می‌آید که یک افزونه امنیت دارد، اما رابط کاربری‌اش مورد پسندمان نیست و ناچاریم آن را حذف کنیم و مجدد به جستجوی افزونه بپردازیم.

نصب و حذف افزونه‌ها ممکن است جداولی به جا بگذارد که بیهوده باعث سنگین شدن دیتابیس شوند. پس بهترین کار نصب این افزونه‌ها روی لوکال هاست هست تا هیچ خطر و آسیبی سایت اصلی ما را تهدید نکند.

در استفاده از افزونه‌ها زیاده روی نکنید

ازآنجاکه افزونه‌ها قابلیت‌های وردپرس را افزایش می‌دهند این معمول است که افراد تازه‌کار، افزونه‌های زیادی را نصب نمایند.

نصب افزونه‌های زیاد می‌تواند باعث وجود مشکلاتی از قبیل کاهش سرعت سایت، تداخل افزونه‌ها و حتی چالش‌های امنیتی شود.

در نصب افزونه‌ها نهایت دقت را داشته باشید و صرفاً افزونه‌هایی را نصب کنید که برایتان کاربردی هستند.

سعی کرده‌ام هم در این مقاله میهن لرن و هم در آموزش وردپرس، گلچینی از بهترین افزونه‌ها را به شما معرفی کنم که پرقدرت، آپدیت و کاملاً کاربردی هستند.

معرفی ضروری‌ترین افزونه‌های وردپرس

در ادامه قصد دارم برخی از افزونه‌هایی که برای هر سایتی لازم و ضروری است را معرفی کنم. این افزونه‌ها باعث تأمین و ایجاد زیرساخت‌های ضروری در سایتتان می‌شوند.

افزونه WooCommere

WooCommerce

محبوب‌ترین فروشگاه ساز جهان ووکامرس است. با نصب افزونه ووکامرس، می‌توانید به فروش فایل‌های دانلودی و یا به فروش محصولات فیزیکی بپردازید.

در واقعیت، افزونه ووکامرس فراتر از یک فروشگاه ساز است. شاید جالب باشد بدانید که به کمک این افزونه، حتی می‌توانید سیستم نوبت‌دهی آنلاین هم راه‌اندازی کنید.

پلاگین ووکامرس یکی از بازوهای قدرتمند وردپرس است که امکانات بسیاری را به‌صورت رایگان ارائه می‌دهد. این افزونه بیش از 5 میلیون نصب فعال در مخزن افزونه‌های وردپرس دارد.

پیشنهاد می‌کنم مقاله ووکامرس چیست را مطالعه کنید تا باقابلیت‌های این افزونه شگفت‌انگیز بیشتر آشنا شوید.

برای دانلود ووکامرس هم می‌توانید اینجا کلیک کنید.

افزونه Elementor

Elementor Logo

از ابتدای این مقاله مشاهده کردید در خصوص اینکه افزونه وردپرس چیست و چقدر افزونه‌ها باعث قدرتمند شدن وردپرس شده‌اند صحبت کردم.

اکنون جالب است بدانید که به همین اندازه، صفحه سازهای وردپرس را هم معجزه دیگری از این سیستم مدیریت مدیریت محتوا می‌دانم.

به کمک صفحه سازهای وردپرس (WordPress Page Builders) می‌توان در کوتاه‌ترین زمان ممکن و بدون نیاز به یک خط کد نویسی، زیباترین قالب‌ها و صفحات وردپرس را طراحی کرد.

جالب است بدانید که محبوب‌ترین صفحه ساز وردپرس، المنتور (Elementor) نام دارد. این صفحه ساز دارای بیش از 5 میلیون نصب فعال در مخزن افزونه‌های وردپرس است.

اگر از افزونه المنتور برای طراحی قالب سایت استفاده کنید، به معنای واقعی کلمه، به سایت خود قدرت می‌بخشید. المنتور دارای ابزارک‌ها و اِلِمان‌های بسیار زیبایی هست که می‌توانید به‌سادگی از آن‌ها در طراحی صفحات استفاده نمایید.

پیشنهاد می‌کنم مقاله المنتور چیست را بخوانید. در این مقاله به‌صورت کامل افزونه شگفت‌انگیز المنتور را معرفی کرده‌ام.

همچنین جالب است بدانید که با یادگیری کار با افزونه المنتور، می‌توانید کسب درآمد کنید.

اگر آماده‌اید تا همین امروز مهارت طراحی قالب وردپرس را یاد بگیرید و با المنتور به‌صورت حرفه‌ای کسب درآمد کنید، پیشنهاد می‌کنم مقاله کسب درآمد از وردپرس را مطالعه نمایید.

افزونه Yoast SEO

Yoast SEO Plugin

افزونه Yoast SEO محبوب‌ترین افزونه سئو وردپرس است که بیش از 5 میلیون نصب فعال فقط در مخزن افزونه‌های رسمی وردپرس دارد.

افزونه یواست سئو به شما کمک می‌کند تا بهینه‌سازی کلی سئو سایت و محتوا بپردازید. سئو سایت مبحث بسیار گسترده‌ای است، اما این افزونه به‌عنوان یک ابزار وردپرسی کمکتان خواهد کرد تا حداقل زیرساخت لازم برای سئو سایت فراهم شود.

برای دانلود افزونه Yoast SEO اینجا کلیک کنید.

لازم به توضیح است که این افزونه ورژن پولی و غیر رایگان هم دارد، که فقط قابلیت‌هایی مانند Redirection در آن بیشتر است. پیشنهاد می‌کنم از ورژن رایگان یواست سئو استفاده کنید.

پیشنهاد می‌کنم برای آشنایی با کلیه افزونه‌های محبوبِ سئو وردپرس، مقاله محبوب‌ترین افزونه‌های سئو وردپرس را مطالعه کنید.

افزونه LiteSpeed Cache

Litespeed cache plugin

افزونه لایت اسپید کش بیش از 3 میلیون  نصب فعال در مخزن رسمی افزونه‌های وردپرس دارد. این افزونه به شما کمک می‌کند تا با فعال‌سازی کش و مواردی دیگر سرعت سایت را افزایش دهید. سرعت ساعت تأثیر قابل‌توجهی بر سئو دارد.

برای دانلود افزونه LiteSpeed Cache اینجا کلیک کنید.

افزونه Wordfence Security

wordfence security plugin

افزونه Wordfence Security یک سپر دفاعی و امنیتی فوق‌العاده برای سایت‌های وردپرسی است. این افزونه بیش از 4 میلیون نصب فعال در مخزن رسمی افزونه‌های وردپرس دارد.

پیشنهاد می‌کنم حتماً یک افزونه برای افزایش امنیت وردپرس نصب داشته باشید. اگر مایل بودید که با افزونه‌های امنیتی بیشتری از وردپرس آشنا شوید، پیشنهاد می‌کنم مقاله بهترین افزونه های امنیتی وردپرس را بخوانید.

برای دانلود افزونه Wordfence Security اینجا کلیک کنید.

افزونه Crisp

crisp chat

امروزه تمام فروشگاه‌های اینترنتی بزرگ، بخش پشتیبانی آنلاین و چت با مشتریان را در فروشگاه خود راه‌اندازی کرده‌اند.

وجود بخش ارتباط آنلاین با پشتیبانی، خصوصا در صفحات فروش، باعث می‌شود تا کاربر احساس امنیت و اعتماد بیشتری برای خرید داشته باشد. به‌صورت کلی بخش چت آنلاین باعث بهبود تجربه مشتری می‌شود.

در زمینه چت با مشتری، یکی از بهترین افزونه‌ها، افزونه Crisp است. برای استفاده از این افزونه، ابتدا باید در سایت crisp.chat عضو شوید.

این افزونه بیش از 30 هزار نصب فعال در مخزن افزونه‌های وردپرس دارد و امتیاز 4.5 از 5 را گرفته است. برای دانلود آن می‌توانید اینجا کلیک کنید.

پیشنهاد می‌کنم برای آشنایی بیشتر با مزایای ایجاد بخش چت با مشتری و مشاهده افزونه‌های بیشتر در این زمینه، مقاله بهترین افزونه‌های پشتیبانی آنلاین وردپرس را مطالعه نمایید.

افزونه‌های وردپرس چگونه نصب می‌شوند؟

سه روش برای نصب افزونه‌های وردپرس وجود دارد:

  1. نصب افزونه از طریق پیشخوان وردپرس
  2. نصب افزونه از طریق مخزن رسمی افزونه‌های وردپرس
  3. نصب دستی پلاگین‌های وردپرس از طریق هاست

اگر با انواع روش‌های نصب افزونه وردپرس آشنا نیستید، پیشنهاد می‌کنم به صفحه آموزش نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید. در این صفحه انواع روش‌های نصب افزونه وردپرس به‌صورت 0 تا 100 آموزش داده شده است.

جمع‌بندی

با نصب افزونه‌ها، می‌توانیم هر قابلیتی را به وردپرس اضافه کنیم. به‌عنوان‌مثال، در چند دقیقه و با نصب افزونه ووکامرس، می‌توان یک فروشگاه اینترنتی آنلاین راه‌اندازی کرد و یا با نصب افزونه المنتور، می‌تونیم هر ایده‌ای که برای طراحی قالب در ذهن داریم رو بدون نیاز کد نویسی پیاده‌سازی کنیم.

اما نکته‌ای وجود دارد و آن‌هم این است که به‌هیچ‌عنوان نباید در نصب افزونه‌های وردپرس زیاده‌روی کنیم. زیاده‌روی در نصب افزونه‌ها، می‌تواند باعث کندی سرعت سایت و مواردی از این قبیل شود.

پیشنهاد می‌کنم اگر تازه‌کار هستید و نمی‌دانید که با چه افزونه‌هایی شروع به فعالیت کنید، مقاله افزونه های ضروری وردپرس را مطالعه نمایید. در این مقاله، افزونه‌هایی که برای هر سایت تازه تاسیس نیاز هست را معرفی کرده‌ام.

همچنین اگر قصد یادگیری وردپرس به‌صورت 0 تا 100 همراه با پشتیبانی داشتید، می‌توانید دوره آموزش وردپرس میهن لرن را تهیه و تماشا کنید.

به‌جرئت می‌توانم بگویم کامل‌ترین دوره آموزشی وردپرس ایران هست. در این دوره صرفا از یک مدرس آموزش نمی‌بینید، از کسی می‌بینید که سال‌ها پروژه‌های متعددی را با وردپرس اجرا کرده و عمیقا درگیر آن بوده است.

شگفتانه
قیمت اصلی تومان1,699,000 بود.قیمت فعلی تومان693,000 است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *