آموزش نصب افزونه در وردپرس

آموزش نصب افزونه وردپرس

تمام روش‌های نصب افزونه‌های وردپرس را در این پست به شما آموزش می‌دهم تا در هر شرایطی بتوانید با یکی از این روش‌ها، افزونه‌های وردپرس را نصب کنید.

همچنین قبل از نصب هر افزونه‌ای پیشنهاد می‌کنم مقاله افزونه وردپرس چیست را بخوانید و مطمئن شوید که افزونه‌های درستی را نصب می‌کنید!

گاهی نصب نکردن افزونه بهتر از نصب آن هست و البته در مواردی هم نصب افزونه‌هایی بسیار ضروری است. تمام این موارد را در مقاله بالا توضیح داده‌ام.

فهرست مطالب

آموزش نصب افزونه وردپرس

افزونه‌های وردپرس را به سه روش مختلف به شرح زیر می‌توان نصب کرد.

  1. نصب افزونه از طریق پیشخوان وردپرس: به‌راحتی می‌توانیم فایل افزونه را در پنل مدیریت وردپرس آپلود و نصب کنیم.
  2. نصب افزونه از طریق مخزن افزونه‌های وردپرس: این امکان وجود دارد تا به‌صورت مستقیم از طریق پنل مدیریت وردپرس به مخزن فوق‌العاده جامع و کامل افزونه‌های وردپرس دسترسی داشته باشیم و با چند کلیک ساده انواع افزونه‌هایی که به کارمان می‌آیند را نصب کنیم. اغلب افزونه‌ها را از این روش نصب می‌کنیم.
  3. نصب افزونه از طریق هاست و به‌صورت دستی: زمانی که به دلیل خطاهای رایج مانند محدودیت‌های اعمال‌شده از سمت هاست یا موارد دیگر، امکان نصب افزونه از طریق پیشخوان وردپرس وجود نداشت، می‌توانیم افزونه‌ها را به‌صورت دستی و مستقیما از طریق هاست نصب کنیم.

در ادامه مقاله آموزش نصب پلاگین وردپرس با من همراه باشین تا انواع روش‌های نصب افزونه وردپرس رو یاد بگیرین و با استفاده از این روش‌ها دیگه هیچ‌وقت برای نصب افزونه گیر نخواهید کرد، چون این مقاله کامل هست و همه روش‌ها به‌صورت کامل آموزش داده میشه. 🙂

نصب افزونه از طریق پیشخوان وردپرس

برای نصب افزونه از طریق پنل مدیریت وردپرس، ابتدا فایل نصبی افزونه موردنیاز را از هرجایی که افزونه را تهیه کردید، دانلود کنید. سپس به پیشخوان وردپرس (پنل مدیریت) یعنی آدرس site.com/wp-admin مراجعه کنید. در پنل مدیریت به بخش افزونه‌ها > افزودن بروید.

آموزش نصب پلاگین وردپرس

در مرحله بعدی روی بارگذاری افزونه کلیک کنید و با کلیک روی دکمه Browse فایل zip افزونه را انتخاب نمایید و درنهایت روی نصب کلیک کنید.

چند لحظه صبر کنید تا افزونه بارگذاری و نصب شود، سپس مثل تصویر زیر روی فعال کردن افزونه کلیک نمایید.

install plugin on wordpress

به همین راحتی نصب و فعال‌سازی افزونه از طریق پیشخوان وردپرس انجام شد! ✔️ 😉

نصب افزونه از طریق مخزن افزونه‌های وردپرس

آسان‌ترین و سریع‌ترین روش نصب افزونه وردپرس، نصب افزونه‌ها از طریق مخزن افزونه‌های وردپرس است. پیشنهاد می‌کنم درصورتی که امکان دارد، همیشه از این روش برای نصب افزونه‌ها استفاده کنید. برای استفاده از این روش مراحل زیر را دنبال نمایید.

در پنل مدیریت، روی افزودن در بخش افزونه‌ها کلیک کنید.

آموزش نصب پلاگین در وردپرس

در صفحه‌ای که باز می‌شود می‌توانید افزونه‌های مختلف که در مخزن افزونه‌های وردپرس (wordpress.org/plugins) وجود دارند را مشاهده نمایید.

در اینجا امکان جستجو در میان بیش از 60 هزار افزونه‌ای که در مخزن افزونه‌های وردپرس وجود دارد، فراهم است. 😍

برای دریافت بهترین و محبوب‌ترین افزونه‌ها می‌توانید از فیلتری که در بالای صفحه تحت عنوان محبوب وجود دارد استفاده کنید.

همچنین اگر افزونه خاصی مدنظرتان هست می‌توانید نام آن را در بخش جستجو وارد کنید و سپس دکمه اینتر را بزنید تا به صفحه نصب آن دسترسی پیدا کنید.

اگر نام افزونه‌ای که نیاز دارید را نمی‌دانید، اما می‌خواهید که به یک افزونه خوب دسترسی پیدا کنید، اینجا با کلمات بازی کنید.

به‌عنوان‌مثال اگر افزونه‌ای در زمینه سئو نیاز دارید، کلمه SEO را سرچ کنید، یا اگر افزونه‌ای درزمینه امتیازدهی برای پست‌های سایت نیاز دارید کلمه Rating یا Rate را جستجو کنید.

درنهایت قصد نصب هر افزونه‌ای را که داشتید کافی است روی دکمه نصب و سپس فعال‌سازی کلیک نمایید.

نحوه نصب افزونه در وردپرس

همچنین در پایین این صفحه می‌توانید به دسته‌بندی‌های مختلف افزونه‌های وردپرس دسترسی داشته باشید و با کلیک روی هرکدام، افزونه‌های موجود در آن دسته‌بندی نمایش داده خواهند شد.

آموزش نصب افزونه در وردپرس

این نکته را هم اضافه کنم که ممکن است نام برخی از افزونه‌هایی که شنیده‌اید (مانند افزونه Rocket) را در این بخش جستجو کنید به نتیجه نرسید، چرا که برخی از افزونه‌های وردپرس پرمیوم و پولی هستند و طبیعتا در مخزن افزونه‌های وردپرس قرار نمی‌گیرند.

این هم از دومین روش نصب افزونه‌های WordPress، درواقع روش قبلی که برای نصب افزونه‌های وردپرس به شما آموزش دادم، برای نصب افزونه‌هایی است که از مارکت پلیس‌های دیگر (همان افزونه‌های پولی) تهیه کردید و در مخزن افزونه‌های وردپرس نیستند، کاربرد دارد.

نصب افزونه وردپرس از طریق هاست سی پنل

به‌عنوان آخرین روش نصب افزونه، روش نصب دستی افزونه وردپرس را به شما آموزش می‌دهم.

همان‌طور که قبلا گفتم زمانی از این روش استفاده که به هر دلیلی امکان نصب افزونه از طریق پیشخوان وردپرس وجود نداشت. در ادامه نصب افزونه وردپرس رو بر مبنای هاست Cpanel بهتون آموزش می‌دم. (نصب افزونه وردپرس روی هاست سی پنل با نصب افزونه روی دایرکت ادمین، هیچ تفاوتی نداره)

برای نصب افزونه وردپرس از طریق سی پنل، در کنترل پنل هاست روی فایل منیجر کلیک کنید.

File Manager in Cpanel

در مرحله بعد وارد پوشه public_html شوید.

public_html

سپس روی پوشه wp-content کلیک کنید.

wp-content

درون پوشه wp-content، روی پوشه plugins کلیک کنید تا باز شود.

WordPress Plugins Folder

سپس در پوشه plugins روی upload کلیک کنید و فایل افزونه مورد نظر را آپلود نمایید. فایل باید بصورت zip باشد.

upload plugin in wordpress

پس از اینکه افزونه به‌صورت کامل آپلود شد، صفحه را Reload کنید تا فایل zip افزونه نمایش داده شود. روی آن کلیک راست کرده و گزینه Extract را بزنید.

آموزش نصب افزونه ها در وردپرس

پس از اینکه فایل از حالت فشرده خارج شد، می‌توانید فایل zip را حذف کنید.

سپس به بخش افزونه‌ها در پنل مدیریت وردپرس بروید و با پیدا کردن نام افزونه مورد نظر روی دکمه فعال نمایید کلیک کنید.

نصب افزونه روی وردپرس

تبریک، نصب افزونه وردپرس با موفقیت انجام شد و حالا شما به تمامی روش‌های نصب افزونه WordPress مسلط هستید. 🙂

نحوه حذف افزونه وردپرس چگونه است؟

برای حذف یک افزونه، ابتدا باید آن را در بخش افزونه‌ها غیرفعال کنید تا گزینه پاک کردن ظاهر شود.

سپس با کلیک روی پاک کردن، افزونه مورد نظر به‌صورت کامل حذف خواهد شد.

نحوه حذف افزونه وردپرس

نکات ضروری و مهم در خصوص افزونه‌ها

اول از همه پیشنهاد می‌کنم اگر مقاله افزونه وردپرس چیست را مطالعه نکرده‌اید، آن را حتما مطالعه کنید؛ چراکه اصلا خوب نخواهد بود به‌عنوان یک متخصص وردپرس غیرحرفه‌ای و غیراستاندارد کار کنید و باید حتما نکات مهمی که در خصوص افزونه‌های وردپرس در مقاله مذکور هست را بدانید و رعایت کنید.

همچنین سعی می‌کنم در ادامه همین مقاله هم نکاتی بیشتر در خصوص بهبود عملکرد استفاده از افزونه‌های وردپرس خدمتتان بگویم.

بروزرسانی افزونه‌ها چقدر ضروری است؟

پس از نصب افزونه وردپرس، اصلا افزونه را به حال خودش رها نکنید!

افزونه‌های خوب، معمولا هرچند وقت یک‌بار به‌روزرسانی‌هایی را انجام می‌دهند که باعث افزایش امنیت و یا افزایش قابلیت‌ها و کارایی‌شان می‌شود.

همچنین با به‌روزرسانی PHP و آپدیت وردپرس، درصورتی‌که افزونه آپدیت نشود، ممکن است در عملکرد آن اختلال ایجاد شود و یا کلا از کار بیفتد (البته احتمال این مورد کم هست، اما ما باید بدانیم و آگاهی داشته باشیم تا درصورتی‌که اختلال یا مشکلی در سایت به وجود آمد، بتوانیم حدس بزنیم مشکل از کجاست)، پس سعی کنید افزونه‌هایی که فعال هستند را به‌صورت مداوم بررسی کنید تا خیالتان راحت شود که از آخرین نسخه استفاده می‌کنید.

قبل از به‌روزرسانی افزونه‌ها هم بهتر است از وردپرس بکاپ بگیرید.

آیا باید افزونه‌های غیرفعال را پاک کنیم؟

بارها دیده‌ام که قسمت افزونه‌ها در برخی از سایت‌های وردپرسی، بسیار شلوغ است و به اندازه کشور چین جمعیت دارد (😄)، آن هم با افزونه‌هایی که دیگر استفاده نمی‌شوند!

دوستان حتما به این موضوع دقت کنید که اگر از افزونه‌ای استفاده نمی‌کنید و یا آن را غیرفعال کرده‌اید و دیگر به آن نیاز ندارید حتما حذفش کنید، چرا که این افزونه‌ها می‌توانند آسیب زننده باشند.

نصب چه افزونه‌هایی برای وردپرس ضروری است؟

برای این‌که در شروع، کارتان راحت‌تر شود، دو مقاله جامع دیگر برای افزونه‌های وردپرس نوشتم تا بعدازاین مقاله آن‌ها را نیر مطالعه کنید و ادامه مسیر شفاف‌تر شود.

پیشنهاد می‌کنم دوستانی که در وردپرس تازه‌کار هستند و برای اولین بار سایت وردپرسی نصب می‌کنند، حتما مقاله افزونه‌های ضروری و مهم وردپرس را مطالعه نمایند. در این مقاله ضروری‌ترین افزونه‌های وردپرس که هر سایت وردپرسی باید حتما آن‌ها رانصب داشته باشد معرفی کرده‌ام.

در مقاله بهترین افزونه‌های وردپرس هم، افزونه‌هایی را گلچین و معرفی کردم که در زمینه‌های مختلف کاربرد دارند، مثلا بهترین افزونه‌هایی که سایت‌های آموزشی، پزشکی، فروشگاهی و… می‌تونند داشته باشند، اگه نمی‌دانید چه افزونه‌هایی هستند، این مقاله برایتان کاربردی خواهد بود.

امیدوارم پرقدرت برید جلو و یک سایت حرفه‌ای طراحی کنید. 🔥

فراموش نکنید که با حرفه‌ای شدن در طراحی سایت با وردپرس، می‌توانید از طریق وردپرس کسب درآمد کنید. 😉

همچنین با مشاهده آموزش وردپرس سایت میهن لرن، می‌توانید به یک متخصص تمام عیار وردپرس تبدیل شوید.

شگفتانه
قیمت اصلی تومان1,699,000 بود.قیمت فعلی تومان693,000 است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *