بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی واسط + مستقیم (سال 2023)

بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط

ورود به دنیای تجارت الکترونیک و راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی نیازمند فراهم آوردن زیرساخت‌های مختلفی ازجمله درگاه پرداخت الکترونیکی است.

اگر نمی‌دانید چگونه به‌صورت آنلاین و سریع پول خدمات و کالاهای خود را از مشتریان خود دریافت نمایید، این مقاله دقیقاً برای شما نوشته‌شده است.

در این مقاله هم با بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی آشنا خواهید شد و هم با تفاوت میان درگاه پرداخت اینترنتی واسط و درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم آشنا می‌شوید تا بتوانید بهترین انتخاب را برای کسب‌وکار اینترنتی خود داشته باشید.

همچنین ذکر این نکته ضروری است که ما صرفاً درگاه‌های پرداختی را معرفی می‌کنیم که تجربه کار با آنها را برای مدت حداقل شش ماه داشته‌ایم.

احتمال دارد درگاه‌های پرداخت آنلاین بهتری نیز وجود داشته باشند و یا موارد معرفی‌شده در طول زمان دچار افت کیفیت شوند، درنتیجه تصمیم نهایی و انتخاب با شماست.

نهایت سعی خود را کرده‌ایم تا جایی که از درگاه‌های پرداخت اینترنتی شناخت داریم و بر اساس پارامترهای سخت‌گیرانه، بهترین‌ها را به شما معرفی نماییم و البته این لیست درگاه پرداخت مرتبا رصد و به‌روز می‌شود.

شاید همین ابتدای مقاله جالب باشد بدانید که میهن لرن در حال حاضر از درگاه پرداخت مستقیم بانک ملت استفاده می‌کند.

فهرست مطالب

درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟

درگاه پرداخت اینترنتی چیست

یکی از اولین کارهایی که پس از نصب و راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی باید انجام دهیم، این است که برای آن درگاه پرداخت اینترنتی تهیه کنیم.

درواقع تهیه درگاه پرداخت اینترنتی از اولین گام‌های الکترونیکی شدن کسب‌وکار و ورود به فضای تجارت الکترونیک است.

اما درگاه پرداخت اینترنتی چیست و انواع درگاه پرداخت چه هستند؟

شاید به عدد 7 یا 8 سال پیش، در دنیای تکنولوژی زمان زیادی دیده شود. اما واقعیت این است که به نسبت سن اکثر ما، زمان زیادی نیست.

حدود 7 یا 8 سال پیش، به نسبت امروز، خبری از درگاه‌های پرداخت اینترنتی نبود. اگر خیلی خوش‌شانس بودیم برای یک خرید اینترنتی ساده، باید به نزدیک‌ترین دستگاه خودپرداز مراجعه می‌کردیم، اما اگر صاحب سایت چندان خلاق نبود و حوصله نداشت که شماره کارتش را داخل سایت درج کند، باید می‌رفتیم و چندساعتی در صف‌های طولانی بانک، برای پرداخت پول منتظر می‌شدیم.

تازه بعد از پرداخت و دریافت فیشِ پرداختی، ماجرای خرید اینترنتی شروع می‌شد!

باید دربه‌در دنبال صاحب سایت می‌گشتیم که آقا یا خانم محترم، پول پرداخت شدددد، لطفاً ارسال مرسوله رو انجام بدین.

تا زمانی هم که سفارش به دستمان نمی‌رسید، نگران بودیم که نکنه سفارش رو ارسال نکنند! بعد چطور پیگیری و ثابت کنیم که پول پرداخت کردیم! اون زمان خبری هم از نماد اعتماد و… نبود.

خلاصه نگم که پرداخت و خرید آنلاین مثل یک آزمون سخت بود که موفق شدن در اون واقعاً افتخارآمیز بود، چون برابر با کوه کندن بود. 😄

اما امروز به خاطر رونق بانکداری الکترونیکی و وجود درگاه‌های پرداخت اینترنتی، پرداخت پول کارِ چند ثانیه هست.

خب بریم سراغ یک تعریف دقیق از درگاه پرداخت اینترنتی:

درگاه پرداخت (Payment gateway) سیستم نرم‌افزاری و سامانه‌ای است که برای انتقال پول در بستر وب مورداستفاده قرار می‌گیرد.

درگاه پرداخت اینترنتی، درواقع همان کار دستگاه‌های کارت‌خوان (PoS) را انجام می‌دهد، البته در محیط اینترنت، یعنی بستری فراهم می‌آورد تا پول رایج کشور به‌صورت اینترنتی و در کسری از ثانیه بین دو شخص جابه‌جا شود.

درگاه‌های پرداخت اینترنتی توسط شرکت‌های PSP (Payment Service Provider) و پرداخت یارها ارائه می‌شوند. در ادامه این با این شرکت‌ها آشنا خواهید شد.

خلاصه کلام، ما برای دریافت پول از مشتریان خود در فضای آنلاین دو راه داریم:

  1. روش اول این است که از آنها بخواهیم تا مبلغ لازم را به شماره کارت و یا شماره‌حسابمان واریز نمایند و سپس تصویر فیش واریزی را از طریق کانال‌های ارتباطی برای‌مان ارسال نمایند. این کار چندان حرفه‌ای نیست و احتمالاً باعث کاهش نرخ تبدیل شود.
    پرداخت کارت به کارت اعتماد مشتریان را نسبت به خرید از فروشگاه اینترنتی ما کاهش می‌دهد. از طرفی برای خودمان نیز دردسرساز می‌شود چون سرعت رسیدگی به سفارش‌ها کند خواهد شد.
    به خاطر دارم در گذشته نه چندان دور، تجربه خرید اینترنتی به نسبت امروز اصلاً لذت‌بخش نبود، برای کوچک‌ترین خریدها یا باید به خودپرداز بانک مراجعه می‌کردیم (آن زمان حتی کارت به کارت هم به‌صورت موبایلی انجام نمی‌شد و عملاً سیستم بانکداری، به سبک امروزی الکترونیک نبود) و یا باید در صف‌های طولانی بانک منتظر واریز وجه به شماره‌حساب یکی از فروشگاه‌های آنلاین بودیم که حتی بعدازآن مطمئن نبودیم سفارش به‌دستمان خواهد رسید یا نه! بگذریم…
  2. روش دوم دریافت وجه از مشتریان یک روش حرفه‌ای و مخصوص فضای تجارت الکترونیکی است. در این روش از درگاه پرداخت اینترنتی (internet payment gateway) استفاده می‌کنیم.
    در این حالت به دلیل وجود درگاه پرداخت اینترنتی، اعتماد مشتری به پرداخت آنلاین و خرید از فروشگاه ما بیشتر است.
    از طرفی به دلیل خودکار شدن فرایند بررسی تأیید تراکنش‌ها، سرعت رسیدگی به سفارش‌ها بالا می‌رود، چون نیازی به دریافت رسید از تک‌به‌تک مشتریان نیست!

پس درگاه پرداخت اینترنتی، یک بستر آنلاین است که زیرساخت اصلی آن در ایران توسط بانک مرکزی فراهم‌شده و فرایند پرداخت پول بین مشتری و فروشنده را تسهیل می‌کند.

در این مقاله درگاه‌های پرداخت اینترنتی معتبر که در کشور ایران برای کاربردهای مختلف وجود دارند را به شما معرفی خواهیم کرد.

به‌جرئت می‌توان گفت مقاله فعلی، کامل‌ترین مقاله در زمینه معرفی درگاه‌های پرداخت اینترنتی هست که در وب فارسی منتشر شده است.

انواع درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟

انواع مختلفی از درگاه‌های پرداخت اینترنتی مانند درگاه پرداخت ریالی، ارزی و حتی درگاه‌های پرداخت ارز دیجیتال وجود دارد.

جالب است بدانید که درگاه‌های پرداخت داخل ایران نیز به دو دسته درگاه‌های پرداخت واسط و درگاه‌های پرداخت مستقیم تقسیم می‌شوند. در ادامه به شرح کامل هرکدام خواهیم پرداخت.

تفاوت میان درگاه پرداخت اینترنتی واسط و درگاه پرداخت مستقیم چیست؟

سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی می‌توانند از درگاه‌های پرداخت واسط مانند زرین پال، بیت پی، و… استفاده نمایند که در سریع‌ترین زمان قابل دریافت است.

همچنین امکان این وجود دارد از درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم (PSP) مانند درگاه پرداخت بانک ملت، بانک ملی و… استفاده کنند.

شاید برخی از سایت‌ها مانند میهن لرن، بخواهند هر دو نوع درگاه پرداخت را باهم داشته باشند.

اما تفاوت میان این دو چیست؟ در ادامه به‌صورت کاملاً جامع و مفصل به بررسی تفاوت‌های میانِ این دو نوع درگاه پرداخت می‌پردازیم.

درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم

درگاه های پرداخت مستقیم بانکی

تعریف ساده درگاه پرداخت آنلاین مستقیم: درصورتی‌که به‌صورت مستقیم از خودِ بانک درگاه پرداخت آنلاین دریافت کنید به آن می‌گوییم «درگاه پرداخت مستقیم». همین‌قدر ساده 🙂

ساده‌تر: یعنی اینکه مستقیم از شرکت‌های تأمین کننده سرویس پرداخت بانکی مانند شرکت «به پرداخت ملت» درگاه بگیرید.

پس اگر مستقیم از شرکت‌های وابسته به بانک‌ها، درگاه پرداخت بگیرید، درگاه پرداخت شما از نوع مستقیم خواهد بود.

حالا بیایید تا شما را با مزایا و معایب درگاه پرداخت مستقیم آشنا کنیم.

مزایای درگاه پرداخت مستقیم چیست؟

  • در حال حاضر کارمزد تراکنش‌ها روی درگاه پرداخت مستقیم 0% است.
  • نام برند و آدرس سایت شما در صفحه پرداخت نمایش داده می‌شود.
  • پایداری درگاه پرداخت مستقیم بسیار بالا است، یعنی احتمال قطع شدن درگاه پرداخت به دلیل مشکلات سرور نزدیک به صفر درصد است.
  • تسویه‌حساب به‌صورت خودکار و روزانه انجام می‌شود. فرایند تسویه مانند دستگاه‌های Pos است.

معایب این نوع درگاه پرداخت چیست؟

  • نیاز به اجاره‌نامه و یا سند ملکی رسمی از محل فعالیت سایت برای دریافت درگاه پرداخت است.
  • اگر وب‌سایت در حوزه‌ای خاص فعالیت دارد نیاز به مجوز از سازمان مربوطه است.
  • در برخی موارد نیاز به کد نویسی اختصاصی برای اتصال درگاه به سایت است.
  • دارا بودن نماد اعتماد (نماد باید به نام صاحب حساب باشد).
  • تایید درگاه پرداخت ممکن است کمی زمان‌بر شود.
  • شماره‌حساب نزد بانک مربوطه.

شاید به‌کار بردن اسم معایب جالب نباشد، اما در مقایسه با درگاه‌های پرداخت اینترنتی واسط، برای کسب‌وکارهای اینترنتی نوپا که هنوز دارای هیچ مجوز خاص نمی‌باشند، شرایط دریافت درگاه پرداخت مستقیم کمی دشوار است.

در ادامه که با مزایای درگاه‌های پرداخت اینترنتی واسط آشنا شوید، بهتر این موضوع را درک خواهید کرد.

درگاه پرداخت اینترنتی واسط

درگاه پرداخت واسط چیست

شرکت‌های بسیاری مجوز پرداخت یاری را از بانک مرکزی دریافت کرده‌اند که می‌توانند تحت این مجوز، با شرایط آسان‌تری درگاه پرداخت اینترنتی را به کاربران خود ارائه می‌دهند.

درواقع این شرکت‌ها واسط بین ما به‌عنوان صاحبان کسب‌وکارهای اینترنتی و شرکت‌های ارائه‌دهنده درگاه پرداخت مستقیم (PSP) هستند.

فلسفه به‌وجود آمدن درگاه پرداخت واسط این بود تا شرایط دریافت درگاه پرداخت اینترنتی برای کسب‌وکارهای نوپا آسان‌تر شود. این نوع درگاه‌های پرداخت برای کسب‌وکارهای اینترنتی نوپا بسیار عالی هستند..

مزایای درگاه پرداخت اینترنتی واسط چیست؟

  • نیازی به ارائه اجاره‌نامه یا سند ملکی ندارید.
  • الزامی به داشتن نماد اعتماد الکترونیک نیست. (از 3 آذر 1400 دریافت نماد اعتماد الکترونیکی الزامی شده است، اما کسب‌وکارهای خُرد می‌توانند از نماد اعتماد الکترونیکی بدون ستاره استفاده نمایند که فرایند اخذ آن کمتر از 10 دقیقه است)
  • شماره‌حساب شما می‌تواند از هر بانکی باشد.
  • فرایند اخذ درگاه پرداخت بسیار سریع است. معمولاً زیر 24 ساعت صادر می‌شود. (حتی درگاه‌های پرداخت واسطی وجود دارند که زیر یک ساعت و گاها به‌صورت آنی این کار را انجام می‌دهند)
  • هوشمندی در انتخاب درگاه پرداخت بانک؛ یعنی اگر به هر دلیلی درگاه پرداخت یک بانک دچار کندی سرعت شود، از درگاه پرداخت بانک دیگری برای انجام تراکنش‌ها استفاده می‌نمایند.
  • افزونه موردنیاز برای اتصال سیستم مدیریت محتوا (وردپرس، جوملا، دروپال یا…) را به‌صورت رایگان در اختیارتان قرار می‌دهند.
  • امکان ایجاد فرم پرداخت دلخواه و ارائه لینک به مشتریان جهت پرداخت آنلاین با مبلغ دلخواه.
  • سرعت پشتیبانی معمولاً بالاست. عموماً در اکثر شرکت‌های خصوصی سرعت و کیفیت پشتیبانی مطلوب است.

در یک کلام می‌توانید عضو یکی از سایت‌های درگاه پرداخت واسط شوید و کمتر از چند ساعت درگاه پرداخت اینترنتی داشته باشید.

معایب درگاه پرداخت اینترنتی واسط چیست؟

  • معمولاً درگاه‌های پرداخت اینترنتی واسط بین 0.5 تا 1% کارمزد برای هر تراکنش دریافت می‌کنند که این مورد در درگاه پرداخت مستقیم وجود نداشت و 0% بود.
  • پایداری کمتر به نسبت درگاه پرداخت مستقیم، البته خیلی کم پیش می‌آید که سرور درگاه پرداخت واسط قطع شود، اما به‌هرحال در اینجا بین سایت شما و درگاه پرداخت بانک، یک واسط وجود دارد و اگر به هر دلیلی سرور درگاه پرداخت واسط قطع شود، کاربران سایت قادر به پرداخت آنلاین نخواهند بود. این در صورتی است که در درگاه پرداخت مستقیم، سرور واسطی وجود ندارد.
  • ممکن است تسویه‌حساب با تاخیر انجام شود. هنگامی‌که درگاه پرداخت مستقیم دارید، به‌صورت روزانه پول توسط شاپرک به حسابتان واریز می‌شود، اما هنگامی‌که از درگاه پرداخت واسط استفاده می‌کنید پول مستقیم به حساب شما واریز نمی‌شود، بلکه به حساب درگاه پرداخت واسط واریزشده و برای برداشت وجه باید درخواست تسویه‌حساب بدهید که فرایند تسویه حساب در درگاه‌های پرداخت واسط مختلف، متفاوت است. (بین یک ساعت تا چند روز)
  • نمایش نام درگاه پرداخت اینترنتی واسط در صفحه پرداخت، به‌جای نمایش نام سایت شما. (البته این مورد اکنون در بسیاری از درگاه‌های پرداخت اینترنتی واسط دیگر وجود ندارد و نام سایت شما نمایش داده می‌شود)

به‌صورت کلی مزایای درگاه‌های پرداخت اینترنتی واسط برای فروشگاه‌ها و سایت‌های نوپا بسیار بیشتر است.

اما فروشگاه‌های اینترنتی بزرگ که حجم تراکنش بسیار بالایی دارند به دلیل کارمزد صفر درصد درگاه‌های پرداخت مستقیم و پایداری بیشتر، از این نوع درگاه‌های پرداخت استقبال می‌کنند.

تا اینجا با تفاوت بین درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم و واسط آشنا شدید. در ادامه به معرفی بهترین درگاه‌های پرداخت اینترنتی واسط خواهیم پرداخت.

همچنین برای انتخاب درگاه پرداخت بانکی مستقیم تفاوتی ندارد از کدام بانک درگاه پرداخت تهیه می‌کنید، همگی شرایط یکسانی دارند و خوب هستند.

همان‌گونه که پیش‌تر گفتیم سایت ما در حال حاضر و به مدت بیش از 4 سال است که از درگاه پرداخت مستقیم بانک ملت استفاده می‌کند. البته دراین‌بین، در زمان‌هایی مانند عید نوروز که اوج ترافیک پرداخت است، از درگاه پرداخت واسط نیز به‌صورت همزمان استفاده کرده‌ایم.

یک درگاه پرداخت اینترنتی واسط خوب باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

معرفی درگاه پرداخت اینترنتی واسط

در بخش‌های قبلی به معرفی مزایا و معایت ذاتی انواع درگاه‌های پرداخت اینترنتی پرداختیم. اما بصورت جزئی‌تر هر درگاه پرداخت واسط باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ به چه مواردی در انتخاب درگاه پرداخت واسط باید دقت کنیم؟

هدف از توضیح این است که اگر قصد داشتید خارج از موارد معرفی شده به انتخاب درگاه پرداخت بپردازید، دقیقا بدانید چه مواردی مهم است.

بانک جامع افزونه‌ها

برای اتصال سایت به درگاه پرداخت نیاز به الحاق کدهایی به سایت می‌باشد تا این فرایند انجام شود. اگر از وردپرس، جوملا، دروپال و یا سایر CMS های مطرح استفاده می‌کنید؛ معمولا افزونه و ماژول درگاه پرداخت از قبل وجود دارد.

درگاه‌های پرداخت واسط مطرح و قدیمی، انواع افزونه‌ها را برای رفع نیاز در CMS های مختلف دارند؛ اما برخی از درگاه‌های پرداخت واسط نیز هستند که بانک افزونه‌های آنها کامل نمی‌باشد.

این امکان وجود دارد که خودتان نسبت به کد نویسی برای اتصال سایت به درگاه پرداخت اقدام کنید و یا این کار را به یک برنامه نویس بسپارید، اما ترجیحا از درگاه پرداختی استفاده کنید که بانک جامعی از افزونه‌ها را در اختیارتان قرار دهد، مانند سایت‌های درگاه پرداختی که در ادامه معرفی می‌نماییم.

مستندات برنامه نویسی

همانگونه که در پاراگراف قبل گفتیم ممکن است برنامه CMS شما افزونه‌ای جهت اتصال درگاه پرداخت وجود نداشته باشد و یا در صورتی که از یک CMS اختصاصی و یا اپلیکیشن موبایل استفاده می‌کنید، قطعا هیچ افزونه‌ای وجود نخواهد داشت.

در این حالت برای اینکه بتوانید اتصال اپلیکیشن و یا سایت خود را به درگاه پرداخت اینترنتی ممکن کنید باید به داکیومنت کد نویسی برای آن درگاه پرداخت دسترسی داشته باشید. سایت‌های مطرح معمولا مستندات لازم برای برنامه نویسی و یا نمونه کدهای برنامه نویسی شده در زبان‌های مختلف را در سایت خود قرار می‌دهند.

داشتن مجوز پرداخت یار

حتما و حتما اگر قصد دارید دارید خودتان به انتخاب درگاه پرداخت واسط بپردازید، از این لینک در سایت شاپرک بررسی کنید که آیا مجوز پرداخت یاری دارد یا خیر.

بررسی فضای عمومی پیرامون درگاه پرداخت واسط

معمولا در خصوص درگاه‌های پرداخت اینترنتی زیاد در انجمن‌ها و سایت‌های مختلف بحث می‌شود، کافی است کمی در خصوص آن درگاه پرداخت جستجو کنید و جو عمومی میزان رضایت کاربران از درگاه پرداخت مد نظر خود را در زمینه‌های مختلف مانند سرعت تسویه حساب، نحوه پشتیبانی، پایداری و غیره را بررسی کنید.

پشتیبانی

سرعت پشتیبانی درگاه پرداخت واسط به دو دلیل اهمیت دارد، اول اینکه بتوانید تراکنش‌های نامعلوم کاربران خود را که پول از حسابشان کسر شده ولی به حساب شما واریز نشده است را بررسی کنید و دوم اینکه در خصوص تسویه حساب اگر مشکلی وجود داشت، به سرعت بتوانید پیگیری نمایید.

کارمزد مناسب

در حال حاضر کارمزد درگاه‌های پرداخت مستقیم صفر درصد است.

اما اگر قصد استفاده از درگاه پرداخت واسط دارید، باید بررسی کنید که کارمزد کدام درگاه پرداخت نسبت به امکانات و خدماتی که دارد مناسب است.

بهترین درگاه‌های پرداخت اینترنتی واسط برای سایت‌ها

سایت‌های درگاه پرداخت واسط، شرکت‌ها و استارتاپ‌های نوپایی هستند که مجوز پرداخت یاری را از بانک مرکزی دریافت کردند و تحت نظر بانک مرکزی و با رعایت قوانین بسیار دقیق در حال ارائه خدمات می‌باشند. در ادامه درگاه‌های پرداخت اینترنتی معتبر، پایدار و با امکانات حرفه‌ای را بر اساس تجربه خود معرفی می‌نماییم.

زیبال (Zibal.ir)

درگاه پرداخت واسط زیبال

شرکت پرداختی زیبال از سال ۹۶ به عنوان پرداخت یار رسمی بانک مرکزی شروع به فعالیت کرده و تاکنون توانسته اعتماد بیش از ۱۴۰۰۰ کسب‌وکار را جلب کند. زیبال به‌صورت تخصصی در زمینه ارائه راهکارهای نوین پرداختی و مالی به کسب‌وکارها فعالیت می‌کند و با بررسی دقیق چالش‌های مالی و پرداختی توانسته زیرساختی کاملا یکپارچه برای رفع نیاز‌های پرداختی کسب‌وکار‌های کوچک و بزرگ ارائه کند.

یکی از محصولات زیبال درگاه پرداخت اینترنتی است که درگاهی امن، مطمئن و بدون قطعی است که همراه با سرویس‌های کاربردی به کسب‌وکارها ارائه می‌شود.

سرویس‌های درگاه پرداخت اینترنتی زیبال

  1. تضمین پایداری درگاه و اتصال به درگاهی سریع در هر لحظه با سرویس مسیردهی هوشمند زیبال
  2. بازگشت آنی وجه تراکنش بدون نیاز به دریافت اطلاعات حساب مشتری با سرویس استرداد وجه زیبال
  3. مدیریت و تقسیم وجوه حاصل از تراکنش‌ها با ذی‌نفع‌ها در هر زمان و درصد سهم دلخواه با سرویس تسهیم زیبال
  4. گزارشات تحلیلی در پنل کاربری و دریافت اطلاعات کلیه تراکنش‌ها و تسویه‌ها به‌وسیله اعلانات لحظه‌ای با سرویس اعلان و گزارش زیبال
  5. دسترسی راحت و آنی به وجوه حاصل از تراکنش‌ها و مدل‌های تسویه متنوع با زیرساخت تسویه زیبال

یکی از مهم‌ترین نکات در انتخاب درگاه پرداخت آنلاین، پایداری و عدم قطعی آن است. زیبال با ۶ شرکت ارائه‌دهنده خدمات پرداخت همکاری می‌کند و با استفاده از سرویس مسیردهی هوشمند خود، در هر لحظه وضعیت پایداری و کیفیت تراکنش درگاه‌های مختلف را بررسی و شما را به بهترین درگاه در آن لحظه متصل می‌کند؛ به این ترتیب تراکنش‌ها به‌سرعت و با کیفیت بسیار بالا انجام می‌شوند و در نتیجه نرخ تراکنش‌های موفق و فروش شما افزایش می‌یابد.

سرویس‌های متنوع و کارآمد این پرداخت یار به شما امکان مدیریت دقیق و آسان امور پرداختی و مالی را می‌دهد و پشتیبانی همیشه در دسترس زیبال شما را در تمامی مراحل از ثبت‌نام تا اتصال درگاه به سایت همراهی می‌کند.

لازم به ذکر است، تمامی درگاه‌های پرداخت زیبال به‌صورت اختصاصی و شخصی‌سازی‌شده با ذکر نام و لوگو کسب‌وکار شما، جهت افزایش اعتماد مشتریان، به‌صورت رایگان ارائه می‌شوند.

ویژگی‌های درگاه پرداخت اینترنتی زیبال

  • پشتیبانی حرفه‌ای و همیشه در دسترس
  • زیرساخت تسویه و مدیریت آسان وجوه
  • تضمین پایداری و عدم قطعی درگاه
  • تضمین افزایش نرخ تراکنش‌های موفق
  • سرویس‌های متنوع و کاربردی درگاه
  • ارائه درگاه پرداخت شخصی‌سازی شده به صورت رایگان
  • امکان تقسیم مبالغ حاصل از تراکنش بین بی‌نهایت حساب در زمان دلخواه
  •  امکان استرداد آنی همه یا بخشی از مبالغ تراکنش‌ها بدون نیاز به اطلاعات حساب مشتری
  • افزونه‌ها و نمونه کدهای آماده برای نصب درگاه بدون نیاز به دانش فنی     
  • اپلیکیشن درگاه پرداخت اینترنتی
  • دسترسی به گزارش‌های تحلیلی در پنل کاربری
  • امکان دریافت اعلانات لحظه‌ای به‌وسیله ربات تلگرام، اپلیکیشن، پیامک، ایمیل و …

سیزپی (Sizpay.ir)

سیز پی

درگاه پرداخت سیزپی (SIZPay) تجربه پرداخت امن را برای مشتری و صاحبان مشاغل آنلاین به ارمغان می‌آورد.

سیزپی با دارا بودن مجوز پرداخت یاری از بانک مرکزی به فعالین اقتصادی در فضای مجازی درگاه پرداخت و خدمات پرداخت الکترونیک ارائه می‌دهد.

برای اطمینان از مجوز این درگاه پرداخت واسط، کافی است به سایت شرکت شاپرک بانک مرکزی، رگولاتور حوزه پرداخت کشور، سری بزنید و در قسمت شرکت‌های پرداخت یار مجاز، نام سیزپی که سومین شرکت پرداخت یار است را مشاهده نمایید.

سیزپی با شناختی که از بازار پرداخت کشور دارد و با توجه به نیاز کسب‌وکارهای اینترنتی زیرساختی فراهم کرده که هر کسب‌وکاری با هراندازه‌ای بتواند به‌راحتی از خدمات پرداخت اینترنتی بهره جوید.

سرویس‌هایی که درگاه پرداخت سیزپی ارائه می‌دهد:

  • درگاه پرداخت اینترنتی
  • لینک پرداخت (درگاه پرداخت شخصی)
  • کارتخوان مجازی
  • فاکتور آنلاین
  • ارائه راهکارهای خاص پرداخت
  • درگاه پرداخت اعتباری
  • کیف پول

ویژگی‌های سیزپی

  • پایداری درگاه پرداخت با سوئیچینگ هوشمند
  • تسهیم وجوه
  • روشهای متنوع تسویه (خودکار، دلخواه)
  • کمترین کارمزد
  • انواع افزونه و پلاگین پرداخت برای CMS های مختلف
  • پشتیبانی 7*24
  • گزارش‌های لحظه ای

باتوجه یه توضیحات فوق، درگاه پرداخت واسط سیزپی می‌تواند هویت نهایی کسب‌وکار آنلاین شما را با ایجاد بستری برای پرداخت امن شکل دهد. برای ورود به سایت سیزپی می‌توانید روی دکمه زیر کلیک نمایید.

بیت پی (bitpay.ir)

لوگو بیت پی

اولین درگاه پرداخت واسطی که در ایران به شدت محبوب شد و خدمات بسیار عالی ارائه می‌داد درگاه payline بود. اما در آن زمان، هنوز قوانین مشخصی برای درگاه‌های پرداخت واسط وجود نداشت و در نتیجه بسیاری از درگاه‌های پرداخت مسدود و در نهایت نابود شدند که یکی از این درگاه‌های پرداخت پی لاین بود.

بسیاری از وبمستران مدت‌ها منتظر بازگشت مجدد این درگاه پرداخت بودند که در نهایت مدیران پی لاین در دو استارت آپ جدید در همین حوزه شروع به فعالیت کردند، یکی از این استارتاپ‌ها سایت بیت پی بود.

به جرات می‌توان لقب سریع‌ترین درگاه پرداخت واسط را از نظر تسویه حساب به bitpay.ir داد.

این درگاه پرداخت واسط، سایتی بسیار ساده و سریع دارد و مدت هاست که به دور از هر حاشیه‌ای در اینترنت مشغول به ارائه سرویس است و به نظر شخصی من بهترین پرداخت یار است.

همچنین از نظر سرعت پشتیبانی، بخش پشتیبانی بیت پی بصورت تیکتی به سرعت پاسخگو می‌باشند و حتی در ایام تعطیلاتی مانند عید نوروز ما از پشتیبانی بیت پی و سرعت عمل بالا در تسویه حساب، رضایت کامل داشته‌ایم.

کارمزد هر تراکنش در بیت پی برای درگاه پرداخت مستقیم 1% است و برای درگاه پرداخت واسط 0.5% می‌باشد. البته اگر وب‌سایت با تراکنش بالایی داشته باشید با رایزنی معمولا این نرخ کاهش می‌یابد.

این نکته لازم به ذکر است که درگاه‌های پرداخت واسط خود نیز برای شما می‌توانند درگاه مستقیم بانکی بگیرند، یعنی در صفحه پرداخت نام برند شما نمایش داده شود.

ویژگی‌های درگاه پرداخت واسط بیت پی

در ادامه بصورت خلاصه به معرفی ویژگی‌های بیت پی می‌پردازیم.

  • سرعت فوق العاده بالا در تسویه حساب.
  • پشتیبانی کاملا حرفه‌ای و با حوصله و مودب.
  • نرخ کارمزد مناسب برای هر تراکنش.
  • وجود بخش تسویه حساب خودکار.
  • وجود کیف پول و امکان تفکیک درآمد سایت‌های مختلف شما که از خدمات درگاه پرداخت بیت پی استفاده می‌کنند.
  • ارائه درگاه پرداخت مستقیم، بیت پی اخیرا بخش کیف پول شاپرکی خود را ایجاد کرده است و بر این اساس درگاه پرداخت مستقیم به سایت‌ها ارائه می‌دهد، در نتیجه در صفحه پرداخت نام برند و لوگو سایت نمایش داده خواهد شد. لازم به توضیح هست که در این حالت تفاوت آن با درگاه پرداخت مستقیم بانکی، صرفا در میزان کارمزد است. همچنین جالب است بدانید در حالت درگاه پرداخت اختصاصی، صفحه پرداخت بیت پی که قبل از ورود به صفحه پرداخت بانک نمایش داده میشد حذف شده که این موضوع باعث هر چه اختصاصی‌تر شدن درگاه پرداخت سایت شما می‌شود.

شخصا درگاه پرداخت اینترنتی بیت پی را بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط برای سایت‌ها می‌دانم و از خدمات آن‌ها کاملا رضایت دارم. اما کماکان برای انتخاب درگاه پرداخت اینترنتی، توصیه می‌کنم خودتان تحقیقات لازم را انجام دهید و با مسئولیت خودتان، هر درگاهی که فکر می‌کنید بهترین است را انتخاب کنید. در اینجا صرفا تجربیات شخصی خودم را می‌نویسم. 💚

زرین پال (Zarinpal.com)

زرین پال

زرین پال قدیمی‌ترین و معروف‌ترین سرویس دهنده درگاه پرداخت در ایران می‌باشد. این درگاه پرداخت خدمات جامعی در زمینه پرداخت آنلاین، مانند پرداخت برای شبکه‌های اجتماعی و افرادی که سایت ندارند را نیز انجام می‌دهد.

خدمات زرین پال برای یک ماه اول کاملا رایگان است، از آنجا به بعد نیز در طرح سه شنبه‌های طلایی می‌توانید بصورت رایگان تسویه حساب کنید. اما درصورتی که خارج از سه شنبه‌ها قصد برداشت وجه داشته باشید 1% کارمزد باید پرداخت نمایید، منتها اگر زرین کارت داشته باشید این کارمزد به 0.5% کاهش می‌یابد. البته مد نظر داشته باشید که صدور زرین کارت شامل هزینه است.

تجربه‌ای که ما در تسویه حساب عادی زرین پال داشته‌ایم به سرعت بیت پی نیست، منتها کیفیت خدمات زرین پال نیز مطلوب است.

ویژگی‌های درگاه پرداخت واسط زرین پال

  • قدیمی‌ترین درگاه پرداخت واسط ایران (با بیش از ده سال سابقه)
  • داشتن اپلکیشن جامع برای گوشی‌های هوشمند
  • قابلیت پرداخت از طریق شبکه‌های اجتماعی با طرح زرین لینک و قابلیت پرداخت اختیاری (اگر قصد دریافت درگاه پرداخت اینترنتی برای استفاده در اینستاگرام دارید، پیشنهاد می‌کنم توضیحات جامعی که پیرامون سرویس زرین لینک در ادامه این مقاله نوشتیم را حتما مطالعه کنید، چراکه بسیار کمک‌کننده خواهد بود)
  • امکان تسهیم درآمد (این قابلیت برای کسب و کارهایی که شراکتی هستند بسیار مفید است. در این حالت خود زرین پال درآمد را بر حسب درصد شراکت به حساب افراد واریز می‌کند. همچنین تنها درگاه واسطه است که همچنین قابلیتی را در حال حاضر دارد. قابلیت تسهیم درآمد تاکنون فقط در درگاه‌های پرداخت اینترنتی مستقیم وجود داشته است).
  • بانک جامع افزونه‌ها، این نکته در زرین پال کاملا تایید شده است. به محض اینکه هر پلاگین وردپرس (مانند لرن پرس) یا هر سیستم مدیریت محتوای دیگری محبوب می‌شود و کاربران زیادی از آن استفاده می‌نمایند زرین پال افزونه ارتباط با درگاه پرداخت آن را طراحی و منتشر می‌کند.
  • ارائه زرین کارت، کارتی همانند سایر کارت‌های بانکی و عضو شبکه شتاب است که با یک مبلغ اولیه جزئی صادر می‌شود. با داشتن زرین کارت، کارمزد تسویه حساب شما در روزهای عادی از 1% به 0.5% کاهش می‌یابد. همچنین اگر در سه شنبه‌های طلایی اقدام به تسویه حساب کنید، کارمزد 0% محاسبه می‌شود.
  • در زرین پال می‌توانید افراد دیگر را با تعیین سطح دسترسی محدود به پنل خود اضافه کنید. این قابلیت را در سایر درگاه‌های پرداخت وجود ندارد و برای ارائه دسترسی ناچار هستید تا یوزر و پسورد را ارائه دهید.
  • راه اندازی سرویس جدید زرین پلاس با هدف ایجاد وفاداری بیشتر در مشتریان شما، اطلاع رسانی جشنواره‌ها به مشتریان، دریافت تسهیلات بانکی، بیمه تکمیلی و …

سپرده (Sepordeh.com)

درگاه پرداخت سپرده

درگاه پرداخت سپرده فعالیت خود را از سال 1398 با اخذ مجوز پرداخت یاری از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران آغاز نموده است.

امنیت یکی از معیارهای مهم هر درگاه پرداخت واسطی است که به نظر می‌رسد با توجه به مستندات پرداخت یار سپرده این اصل مهم تا حد بالایی رعایت شده است.

سهولت استفاده از درگاه پرداخت آنلاین، ازجمله معیارهایی است که در انتخاب درگاه پرداخت باید به آن توجه شود. در این راستا درگاه پرداخت سپرده، حدود 49 پلاگین فراهم آورده تا کاربران بتوانند به‌راحتی سایت خود را به درگاه پرداخت اینترنتی سپرده متصل نمایند. همچنین لاگ های وب‌سرویس برای هر کسب‌وکار توسط این سامانه قابل‌مشاهده است.

درگاه پرداخت واسط سپرده، با نام کسب‌وکار خودتان درگاه پرداخت را صادر می‌نماید که این موضوع می‌تواند روی افزایش اعتماد کاربران مؤثر باشد.

پس از بررسی‌هایی که داشتیم پشتیبانی درگاه پرداخت سپرده نیز با سرعت مطلوبی پاسخگوی کاربران است. (آپدیت 11 مرداد 1401)

ویژگی‌های درگاه پرداخت اینترنتی سپرده

• پشتیبانی آنلاین و تلفنی در طول شبانه روز
• تسویه حساب خودکار روزانه
• داشتن بیش از 49 افزونه برای سیستم های مدیریت محتوای مختلف
• پایداری سیستم و استفاده از بهترین زیرساخت های کشور
• سرعت بالا در ارائه خدمات

رایان پی (RayanPay.com)

لوگو درگاه پرداخت رایان پی

شرکت رایان‌پی با دارا بودن قوی‌ترین سیستم تضمین امنیت اطلاعات و بهره‌گیری از یک تیم فنی با تجربه، یکی از معتبرترین درگاه‌های واسط اینترنتی را به متقاضیان ارائه می‌دهد. این درگاه با مدیریت مناسب برای بیشترین تعداد تراکنش یعنی ۹۹ تراکنش در ثانیه، می‌تواند شکست در پرداخت را برای فروشگاه‌هایی که فروش بالایی دارند به حداقل برساند. دریافت و نصب درگاه پرداخت رایان پی نیازی به دانش فنی خاصی ندارد و متقاضی حداکثر در یک روز کاری و تنها با تایید احراز هویت درگاه پرداخت مد نظر را دریافت می‌کند‌‌.

رایان‌ پی علاوه بر درگاه پرداخت برای وب‌سایت‌ها، سرویس لینک پرداخت برای امور مالی شخصی و شبکه‌های اجتماعی را نیز ارائه می‌دهد.

این درگاه پرداخت واسط هم می‌تواند انتخاب مناسبی برای کسب‌وکارهایی که نیاز دارند با حداقل مدارک و در کوتاه‌ترین زمان درگاه پرداخت دریافت کنند، باشد. (آپدیت 7 شهریور 1401)

ویژگی‌های درگاه پرداخت رایان پی

  • ایجاد امنیت بالا در تراکنش‌ها
  • درگاه شخصی و اختصاصی برای فروشگاه‌های بدون سایت مثل کسب‌وکارهای اینستاگرامی و تلگرامی
  • تعرفه کارمزد کم و تنها 500 تومان به ازای هر تراکنش برای فروشگاه‌های بدون سایت
  • سرویس تسهیم با پرداخت گروهی
  • تسویه حساب روزانه و خودکار
  • نمایش شماره کارت مشتریان برای بازگشت وجه
  • داشتن api روان براساس Rest و Soap و…
  • پشتیبانی خوب و 24 ساعته
  • کارمزد 1% تا سقف شش‌هزار تومان
  • دارا بودن پنل کاربری با قابلیت‌های متنوع مانند ارائه‌ی کیف پول الکترونیکی، گزارش گیری و…

درگاه پرداخت دیجی پی (MyDigiPay.com)

دیجی کالا هم اخیرا به حوزه پرداخت یاری ورود کرده است و در سایت دیجی پی، خدمات درگاه پرداخت را فعال نموده است.

باتوجه به اینکه سرویس درگاه پرداخت واسط دیجی کالا اخیرا راه‌اندازی شده است، در حال حاضر اطلاعات جامعی از آن در دسترس نداریم و طی بررسی‌های اجمالی که داشتیم مواردی مانند افزونه وردپرس، جوملا و… که برای راه اندازی درگاه پرداخت نیاز هست، هنوز در دیجی پی ارائه نشده است.

لذا پیشنهاد می‌شود از سایر درگاه‌های پرداخت که اعلام شد استفاده کنید تا در آینده اطلاعات این بخش را به‌روز کنیم. صرفا به دلیل اینکه این درگاه پرداخت جزو گزینه‌های معتبر است، در اینجا اعلام شد.

بهترین درگاه پرداخت اینترنتی برای شبکه‌های اجتماعی (اینستاگرام)

اگر صاحب یک پیج فروشگاهی در اینستاگرام یا سایر شبکه‌های اجتماعی هستید، می‌توانید برای هر محصولی که در صفحه خود ارائه می‌دهید یک لینک پرداخت بسازید، در نتیجه می‌توانید به جای ارائه شماره کارت به مشتریان خود، یک لینک پرداخت به آنها ارائه دهید. ارائه لینک پرداخت باعث ایجاد کلاس کاری و اعتماد سازی بیشتر  شده و فرایند پرداخت را ساده‌تر می‌کند. در ادامه یک درگاه پرداخت واسط معتبر را به شما معرفی می‌کنیم که توسط افراد فعال در اینستاگرام مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سرویس زرین لینک سایت زرین پال

سرویس زرین لینک سایت زرین پال

همان‌طور که در بخش معرفی درگاه های پرداخت واسط گفتیم، زرین پال معروف‌ترین درگاه پرداخت واسط در ایران است.

جالب هست بدانید این درگاه پرداخت نه‌تنها برای سایت کاربرد دارد، بلکه بخش جذابی برای ارائه درگاه پرداخت جهت استفاده در اینستاگرام تحت عنوان «زرین لینک» دارد.

هنگام استفاده از سرویس زرین لینک، می‌توانید برای هر محصول یک قیمت مجزا تعریف کنید (دقیقا مانند زمانی که فروشگاه اینترنتی دارید)، سپس کافی است لینک محصول را به کاربرانتان ارائه دهید تا هم شرح محصول را بخوانند و هم امکان خرید آنلاین داشته باشند.

سرویس زرین لینک برای مدرس‌ها، بلاگرها، خیریه‌ها، فروشگاه‌های اینترنتی و… مفید و کاربردی است.

برخی از ویژگی‌های جذاب سرویس زرین لینک:

  • امکان تعریف کد تخفیف: این ویژگی، یک قابلیت بسیار بی‌نظیر در سرویس درگاه پرداخت اینستاگرام است. یعنی شما بدون نیاز به داشتن فروشگاه اینترنتی، می‌توانید از یکی از مهم‌ترین امکانات فروشگاه‌های اینترنتی که «صدور کد تخفیف» هست، استفاده کنید. این قابلیت می‌تواند باعث افزایش فروش شود. به‌عنوان مثال کافی است یک کد تخفیف تعریف کنید و در مناسبت‌های مختلف آن را استوری کرده و برای اعتبار آن یک مهلت زمانی تعیین نمایید. پس از ارائه کد تخفیف شاهد افزایش فروش خواهید بود. این قابلیتی است که بسیاری از درگاه های پرداخت اینترنتی آن را ندارند.
  • مدیریت محصولات: امکان تعیین موجودی برای محصولات در زرین لینک وجود دارد. این قابلیت به شما امکان می‌دهد تا موجودی را مدیریت کنید و در مقابل فالوورهایتان بدقول نشوید.
  • دریافت اطلاعات کاربردی مشتریان: دریافت اطلاعاتی مانند نام، شماره همراه و ایمیل از کاربران، به شما کمک می‌کند تا آن‌ها را برای خرید مجدد ترغیب کنید. در سرویس زرین لینک این امکان وجود دارد که اطلاعات مشتریان خود را مشاهده کنید.

تعرفه سرویس زرین لینک چگونه است؟

هر تراکنشی که در بستر زرین لینک صورت بگیرد، 200 تومان از پرداخت کننده دریافت می‌شود. یعنی برای شما که صاحب درگاه پرداخت هستید، کارمزد عملا 0% است.

پی پینگ (Payping.ir)

درگاه پرداخت برای اینستاگرام

پی پینگ بعنوان یکی از درگاه‌های پرداخت واسط که مجوز پرداخت یاری از بانک مرکزی دارد، از سال 1394 فعال است و اکنون بعنوان یکی از معتبرترین درگاه‌های پرداخت واسط شناخته می‌شود. در ادامه به معرفی ویژگی‌های این درگاه پرداخت می‌پردازیم.

  • امکان ارائه لینک برای هر محصول که شامل تصویر، تعداد موجودی و جزئیات دیگر است. لینک محصولات را می‌توانید استوری کنید و یا در دایرکت به مشتریان بدهید تا توضیحات کامل را بتوانند مشاهده کرده و همانجا نسبت به واریز وجه اقدام نمایند.
  • امکان فعال سازی قابلیت پیامک مشتریان، برای اینکه پس از هر پرداخت به مشتری یک پیامک ارسال شود. همچنین قابلیت ارسال ایمیل به مشتریان نیز وجود دارد.
  • امکان تعریف QR Code برای اینکه افراد بتوانند با اسکن کد سریعا به درگاه پرداخت منتقل شوند. در واقع قابلیت QR کد این امکان را به شما می‌دهد که حتی در خریدهای حضوری به جای دستگاه کارت خوان، QR Code را به مشتری ارائه دهید تا بصورت آنلاین پرداخت خود را انجام دهد.
  • امکان تعریف کد تخفیف همانند فروشگاه‌های اینترنتی
  • امکان مشاهده گزارش جامع فروش در پنل مدیریت

به عنوان یک درگاه پرداخت برای اینستاگرام و حتی فروشگاه‌های فیزیکی می‌توانید روی خدمات پی پینگ حساب کنید. البته اگر از قبل از سرویس زرین پال استفاده می‌کنید، زرین پال نیز قابلیت ارائه درگاه پرداخت برای شبکه‌های اجتماعی را دارد.

بهترین درگاه پرداخت اینترنتی شخصی (کارت به کارت روزانه تا سقف 50 میلیون تومان!)

همانطور که می‌دانید انجام تراکنش کارت به کارت در طول روز فقط تا سقف 6 میلیون تومان امکان پذیر است، یعنی اگر شماره کارت به فردی بدهید تا برای‌تان 10 میلیون تومان پول واریز کند، اگر از سایر روش‌های انتقال پول مانند شبا یا واریز به شماره حساب نتواند پول را به حسابتان انتقال دهد، ناچار است که 6 میلیون تومان را امروز و 4 میلیون تومان باقی مانده را فردا واریز نماید! اما جالب است بدانید که استارتاپ‌های حوزه پرداخت واسط، در اینجا نیز به کمک کسب و کارهای آنلاین آمده‌اند. در ادامه با ما همراه باشید تا نام یک درگاه پرداخت اینترنتی شخصی واسط را به شما معرفی کنیم که تقریبا شبیه پی پینگ است، اما بسیار معروف‌تر.

آیدی پی (IDPay.ir)

IDPay.ir | درگاه پرداخت واسط اینترنتی شخصی

آیدی پی یکی از محبوب‌ترین درگاه‌های واسط پرداخت آنلاین است که علاوه بر کسب و کارهای اینترنتی، اشخاص نیز می‌توانند از آن استفاده نمایند.

در حقیقت به کمک آیدی پی می‌توان شماره کارت 16 رقمی و یا شماره شبا 26 رقمی را تبدیل به یک آیدی کوچک کرد (مثلا mihanlearn) و آن را جهت واریز وجه به مشتریان خود چه در فضای واقعی و چه در فضای مجازی ارائه داد.

پس از ثبت نام در این درگاه واسط اینترنتی، بر اساس آیدی خود یک آدرس مانند idpay.ir/mihanlearn برایتان ایجاد می‌شود. هنگامی که آدرس اختصاصی خود را به مشتریان بدهید، با صفحه‌ای مانند تصویر زیر مواجه خواهند شد.

صفحه پرداخت در آیدی پی

در این صفحه فقط با مشخص نمودن عدد (همانند وارد کردن مبلغ در دستگاه ATM) و نوشتن نام و نام خانوادگی، فرد به صفحه پرداخت اینترنتی هدایت شده و می‌تواند تا 50 میلیون تومان (حداکثر سقف پرداخت مجاز روزانه در تراکنش‌های اینترنتی) پول به حساب شما پرداخت نماید. پس از پرداخت موفق نیز، رسید پرداخت توسط آیدی پی به مشتری ارائه می‌گردد. اگر زمان تراکنش قبل از ساعت 22:00 باشد، مبلغ تا فردا ساعت 16:30 به حسابتان واریز می‌شود و اگر بعد از ساعت 22:00 واریز شود، پس فردا ساعت 16:30 توسط آیدی پی به حساب بانکی‌تان واریز خواهد شد.

همچنین جالب است بدانید آیدی پی علاوه بر ارائه درگاه پرداخت شخصی، خدمات درگاه پرداخت آنلاین واسط را نیز به وب‌سایت‌های اینترنتی و اپلیکیشن‌ها ارائه می‌دهد. کارمزد این نوع درگاه 1% و تا سقف 1500 تومان می‌باشد، یعنی چه مبلغ پرداختی مشتری شما 150 هزار تومان باشد و چه 50 میلیون تومان، کارمزد آن 1500 تومان خواهد بود و طبعا برای مبالغ کمتر از 150 هزار تومان کارمزد کمتر است. آیدی پی در وب‌سایت خود اعلام کرده است کسب و کارهای اینترنتی که روزانه بیش از 50 تراکنش دارند، برای کاهش کارمزد و مذاکره تیکت ارسال نمایند.

قابلیت جالب دیگر آیدی پی، بخش درخواست پول آن است. یعنی شما می‌توانید شماره فردی که از او طلب دارید را وارد نمایید و سپس یک متن بنویسید و مبلغ را نیز در باکس مربوطه وارد کنید. این پیامک به همراه لینک پرداخت به فرد ارسال می‌شود و او می‌تواند بلافاصله پرداخت خود را به صورت آنلاین انجام دهد. در واقع اینگونه می‌توان گفت که می‌توانید فاکتورهای خود را به صورت پیامکی ارسال نمایید. همچنین بخش زمانبندی نیز وجود دارد، یعنی برای اینکه فراموش نکنید، پیشاپیش می‌توانید فاکتورها و زمان ارسال پیامک را مشخص کنید.

ما تاکنون فقط از خدمات درگاه پرداخت شخصی این سرویس دهنده استفاده کرده‌ایم که خدمات این بخش مطلوب بود و همچنین سرعت پاسخگویی پشتیبانی تیکتی نیز قابل قبول است. در ادامه به صورت خلاصه ویژگی‌های درگاه پرداخت آنلاین آیدی پی معرفی می‌گردد.

  • ارائه QR Code جهت اسکن توسط موبایل و ورود سریع به درگاه پرداخت شخصی شما
  • امکان استفاده توسط کسب و کارهای اینترنتی، اشخاص و مواردی مانند صندوق‌های وام خانگی، خیریه‌ها و غیره
  • تبدیل شماره کارت و یا شماره شبا طولانی شما به یک آی دی و آدرس اینترنتی کوچک
  • ارسال پیامک پس از پرداخت به پرداخت کننده و همچنین به دریافت کننده وجه
  • کارمزد مناسب 500 تومان از هر تراکنش (درگاه پرداخت شخصی)
  • کارمزد مناسب 1% تا سقف 1500 تومان (درگاه پرداخت سایت)
  • امکان ایجاد فروشگاه آنلاین در بستر آیدی پی
  • وجود افزونه‌های وردپرس، جوملا، دروپال و..
  • وجود سیستم کسب درآمد از معرفی
  • عدم نیاز به ثبت نام پرداخت کننده
  • داشتن اپلیکیشن اندروید و IOS
  • درخواست پول بصورت پیامکی
  • تسویه حساب خودکار

درگاه پرداخت اینترنتی با قابلیت برداشت خودکار از حساب مشتری!

شاید عنوان این بخش برایتان عجیب باشد! بله، برای من هم عجیب بود! به این دلیل که سال‌ها پیش در یک مقاله بازاریابی انگلیسی زبان خواندم که برای حفظ دائمی مشتریانتان از روش برداشت خودکار از حساب بانکی استفاده کنید. با خودم گفتم چه جالب، در این نوع درگاه پرداخت بانکی هم مشتری ذی‌نفع است و هم فروشنده. دلیلش هم این است که مشتری همان اول یک اجازه به درگاه پرداخت بانک می‌دهد تا به اندازه‌ای مشخص از حسابش بصورت منظم در بازه زمانی مشخص برداشت کند و به این شکل دیگر بخاطر فراموشی پرداخت صورت حساب‌هایش معوق نمی‌شود. همچنین فروشنده هم بخاطر فراموشی مشتری، مشتری خود را از دست نمی‌دهد!

جالب است بدانید که این روش سالهاست که در کشورهای پیشرفته جهان برای پرداخت حق اشتراک‌های ماهیانه مورد استفاده قرار می‌گیرد و شخصا مدتها بود منتظر بودم در ایران نیز چنین قابلیتی توسط استارتاپ‌ها و بانک‌ها فراهم شود. به صورتی خیلی اتفاقی چند هفته پیش در صفحه اینستاگرام دکتر ناظمی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دیدم که از چنین سرویسی به کمک یکی از استارتاپ رونمایی کرده‌اند. واقعا خوشحال شدم. این موضوع گام بسیار مثبتی در زمینه بانکداری الکترونیکی است و همچنین کمک بزرگی برای آن دسته از کسب و کارهای اینترنتی می‌باشد که خدمات خود را در قالب حق اشتراک ماهیانه ارائه می‌دهند. (مانند اکثر اکانت‌های اشتراک VIP که در سایت‌های مختلف ارائه می‌شود)

مدل درآمدی دریافت حق اشتراک ماهیانه یکی از بهترین مدل‌های کسب درآمد اینترنتی است که پیشنهاد می‌کنیم حتما در صورت امکان آن را در میان انواع مدل‌های کسب درآمد خود جای دهید. در ادامه به معرفی درگاه پرداخت اینترنتی وندار می‌پردازیم که قابلیت برداشت خودکار پول از حساب مشتریان را دارد.

وندار (vandar.io)

لوگو درگاه پرداخت وندار

وندار که زیر مجموعه شرکت دانش بنیان تجارت الکترونیک ارسباران است، همانند سایر درگاه‌های پرداخت اینترنتی که پیشتر معرفی کردیم، یک درگاه پرداخت اینترنتی واسط است با این تمایز که خدمات برداشت خودکار پول از حساب مشتریان را دارد.

در وندار کارمزدها کمی متفاوت است. کارمزد درگاه پرداخت اختصاصی 1% تا سقف 4000 تومان و کارمزد درگاه پرداخت حق اشتراک خودکار، 2% تا سقف 2000 تومان می‌باشد که کارمزد نسبتا مناسبی است. البته این نکته نیز حائز اهمیت است که در حال حاضر این خدمات فقط توسط وندار در ایران ارائه می‌شود و هیچکدام از درگاه‌های پرداخت اینترنتی دیگر، چنین قابلیتی را ندارند. بعنوان یک خدمت جدید، به امتحانش می ارزد. لطفا چنانچه از خدمات این سرویس دهنده استفاده کردید، در نظرات با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.

آیا داشتن نماد اعتماد الکترونیکی برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی واسط الزامی است؟

نماد اعتماد الکترونیکی

از تاریخ 3 آذر 1400 دریافت نماد اعتماد الکترونیکی (Enamad) به منظور دریافت درگاه پرداخت اینترنتی واسط نیز الزامی شده است (در صورتی که پیشتر یکی از مزایای درگاه های پرداخت واسط عدم الزام به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی بود). پیگیری هایی به منظور حذف این الزام در جریان است که تاکنون به نتیجه نرسیده است و باید منتظر باشیم ببینیم چه نتیجه ای در بر خواهد داشت.

بروزرسانی: در تاریخ 28 اسفند 1400 خبری در سایت نماد اعتماد الکترونی منتشر شد که کاملا بر الزام استفاده از این نماد تاکید دارد و استفاده از نماد اعتماد را برای کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی الزامی دانسته است.

اما در حال حاضر راهکار برای کسب و کارهای خرد چیست؟

طبق اعلام سایت نماد اعتماد الکترونیکی کسب و کارهایی که زیر 50 میلیون تومان در ماه تراکنش دارند می توانند درخواست نماد اعتماد بدون ستاره بدهند که کمتر از 10 دقیقه قابل دریافت است و شرایط دشواری در اخذ آن وجود ندارد.

آیا دریافت نماد اعتماد برای کسب‌وکارهای نوپا سخت هست؟

مثل همیشه برای اینکه در کنار شما همراهان عزیز باشیم، فرایند اخذ نماد اعتماد الکترونیکی (بدون ستاره) که مخصوص کسب‌وکارهای نوپا هست رو برای یکی از سایت‌هامون طی کردیم و نماد اعتماد الکترونیکی گرفتیم.

دریافت نماد اعتماد الکترونیکی کمتر از 10 دقیقه زمان برد و صرفا مواردی مثل ثبت اطلاعات کسب‌وکار (نام سایت، زمینه فعالیت، آدرس) و تایید شماره موبایل (با کد تاییدی که ارسال میشد) نیاز بود.

طبق آنچه که در سایت اینماد گفته شده بود تا زمانی که تراکنش‌های ماهیانه سایت زیر 100 میلیون تومان هست، امکان استفاده از نماد بدون ستاره وجود دارد.

برای دریافت درگاه پرداخت هم با همین نماد بدون ستاره می‌توانید اقدام کنید. پس از دریافت نماد اعتماد بدون ستاره، زیر یک ساعت درگاه پرداخت آنلاین سایت رو از بیت پی گرفتیم.

چنانچه هر سوالی در این خصوص داشتید در نظرات بپرسید تا راهنمایی‌تون کنیم.

قوانین جدید و کاهش سرعت واریزی توسط پرداخت یارها

همانگونه که در پاراگراف‌های بالا اشاره شده، سرعت واریزی برخی از پرداخت یارها مانند بیت پی بسیار بالا و حتی کمتر از یک ساعت بود. اما اخیرا متوجه شدیم که سرعت واریز از میانگین یک ساعت به یک روز افزایش یافته و پس از پیگیری از سمت پشتیبانی، متوجه این موضوع شدیم که رعایت قوانین واریز وجه توسط پرداخت یارها الزامی شده و واریزها حتما باید توسط شبکه شاپرک صورت گیرد. همچنین در این حالت دیگر واریز وجه آنی (کارت به کارت) توسط درگاه های پرداخت واسط اینترنتی وجود ندارد.

بررسی معتبر بودن درگاه پرداخت اینترنتی

درگاه پرداخت آنلاین امن

ما در این مقاله بر اساس پارامترهای سخت‌گیرانه، لیستی از درگاه‌های پرداخت اینترنتی معتبر را به شما معرفی کردیم.

چنانچه به هر دلیلی قصد داشتید از درگاه‌های پرداخت آنلاین دیگری استفاده کنید، لطفاً به نکته زیر دقت کنید تا مطمئن شوید باعث هک اطلاعات کاربرانتان نمی‌شود.

اگر درگاه پرداخت معتبر باشد، باید پس از کلیک روی دکمه پرداخت به آدرسی با ساختار shaparak.ir.* منتقل شوید. مهم است که حتماً آدرس‌ها، زیر دامنه شبکه پرداخت شاپرک باشند.

برای درک بهتر موضوع، حتی می‌توانید لیست ساب دامنه‌های شاپرک که در سایت پلیس فتا معرفی‌شده است را مشاهده کنید.

آیا استفاده از درگاه‌های پرداخت رمزارزی (کریپتو کارنسی) در ایران مجاز است؟

تعدادی از دوستان در خصوص استفاده از درگاه پرداخت کریپویی مانند درگاه پرداخت تتر سوال داشتند که آیا امکان استفاده برای سایت‌ها و فروشگاه‌های ایرانی وجود دارد یا خیر.

در پاسخ به سوال این عزیزان، با توجه به خبر منتشر شده در سایت نماد اعتماد الکترونیکی در تاریخ 1401/02/24، استفاده از ارزهای دیجیتال در مبادلات داخلی مجاز نیست و معاملات کریپتویی مشمول حمایت دولت نخواهد بود.

همچنین کسب‌وکارهای اینترنتی که دارای اینماد هستند و از رمز ارزها برای مبادلات خود استفاده می‌کنند، مطابق تخلفات نظارتی سطح 4 با آن‌ها برخورد می‌شود.

لازم به توضیح است که درگاه پرداخت ارز دیجیتال، در حال تبدیل شدن به یکی از شیوه‌های محبوب و رایج در سطح جهان است، اما به دلیل اینکه هنوز در کشور ما قانون‌گذاری نشده است، استفاده از آن ممنوع اعلام شده است.

نحوه نصب درگاه پرداخت اینترنتی در وردپرس چگونه هست؟

آموزش اتصال درگاه پرداخت اینترنتی به وردپرس

اگر سیستم مدیریت محتوای سایت شما وردپرس هست، پیشنهاد می‌کنم مقاله‌های افزونه وردپرس چیست و آموزش نصب و اتصال درگاه پرداخت اینترنتی به وردپرس را بخوانید.

در مقاله اول 0 تا 100 گفته‌ام که برای نصب افزونه در وردپرس چه نکاتی را رعایت کنید تا وردپرس بهترین عملکرد را داشته باشد و در مقاله دوم هم نصب درگاه پرداخت روی وردپرس و ووکامرس آموزش داده شده است. امیدوارم لذت ببرید. ❤️

جمع بندی

درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم یا PSP، درگاه پرداختی است که مستقیم از شرکت‌های وابسته به بانک مانند شرکت به پرداخت ملت، تهیه می‌شود. کارمزد تراکنش در این نوع درگاه‌های پرداخت 0% است، اما شرایط اخذ آنها مقداری سختگیرانه است.

درگاه پرداخت اینترنتی واسط نیز توسط شرکت‌های واسط که مجوز پرداخت یاری را از بانک مرکزی دریافت نموده‌اند، ارائه می‌شود. شرایط دریافت این نوع درگاه‌های پرداخت بسیار آسان می‌باشد، منتها هر تراکنش معمولا شامل 0.5 تا 1% کارمزد است.

می‌توانید بصورت همزمان هم از درگاه پرداخت اینترنتی واسط و هم از درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم در سایت خود استفاده کنید تا در صورتی قطع شدن یک درگاه پرداخت، مشتریان بتوانند از درگاه پرداخت دیگری برای انجام تراکنش‌ها استفاده نمایند. همچنین می‌توانید از چند درگاه پرداخت مستقیم و یا چند درگاه پرداخت واسط نیز بصورت همزمان بهره ببرید.

بر اساس تجربه بیش از یک دهه فعالیت در زمینه تجارت الکترونیک، پیشنهاد ما استفاده از درگاه‌های پرداخت واسط Bitpay.ir و یا Zarinpal.com هست. اگر قصد فعال سازی درگاه پرداخت مستقیم هم داشتید، به پرداخت ملت می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد، تمام سعی ما بر این بود تا سریع ترین و بهترین درگاه های واسط پرداخت را به شما معرفی کنیم. لطفا نظرات ارزشمند خود را با ما در میان بگذارید.

درگاه پرداخت اینترنتی یا internet payment gateway، یک بستر پرداخت اینترنتی است که مشتریان با داشتن یک کارت بانکی که شامل رمز دوم (رمز پویا) باشد، می‌تواند بصورت آنلاین وجه خرید محصول را پرداخت نمایند. کلیه درگاه‌های پرداخت اینترنتی ایران تحت نظارت بانک مرکزی می‌باشند. در طول سالیان گذشته وجود درگاه پرداخت اینترنتی باعث افزایش اعتماد مشتریان به خرید آنلاین شده است.

درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم توسط بانک‌ها و شرکت‌های وابسته به آنها ارائه می‌شود و فاقد هرگونه کارمزدی می‌باشد. شرایط دریافت درگاه پرداخت مستقیم اندکی دشوار است و نیاز است تا مدارکی مانند اجاره نامه، نماد اعتماد الکترونیکی و مواردی دیگر برای دریافت درگاه پرداخت ارائه شود، همچنین این پروسه می‌تواند چند روزی زمانبر باشد. اما درگاه پرداخت اینترنتی واسط با حداقل مدارک (ارائه کارت ملی و آدرس و شماره تلفن محل کسب و کار) و با سرعت بسیار بیشتری (کمتر از چند ساعت) توسط شرکت‌های پرداخت یار که از بانک مرکزی مجوز دارند قابل ارائه است.

  • فرایند دریافت آن سریع است.
  • نیاز به ارائه مدارک زیادی نیست.
  • افزونه‌های اتصال به درگاه پرداخت بصورت رایگان در اختیارتان قرار می‌گیرد.
  • الزام به ارائه شماره حساب از بانک خاصی نیست.

✔️ بنا به تجربه تیم میهن لرن در حال حاضر درگاه‌های پرداخت اینترنتی واسط بیت پی و زرین پال دارای خدمات مطلوبی می‌باشند.

برای اینکه بتوانید از ظرفیت درگاه پرداخت آنلاین در اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید، می‌توانید از خدمات پرداخت یکی از سایت‌های پی پینگ، زرین پال (زرین لینک) و یا آیدی پی استفاده نمایید. پیشنهاد ما استفاده از سرویس زرین لینک هست که در مقاله معرفی شد.

سعید حکیمی نیا
سعید حکیمی نیا

برنامه نویس و مولف کتاب‌های صفر تا صد دیجیتال مارکتینگ، دکترای سئو، امنیت تمام قوا در وردپرس، فراتر از استادی در میکروتیک، صفر تا صد سئو در وردپرس و ..

فیس بوک
توییتر
لینکدین
تلگرام
پینترست
ردیت

106 دیدگاه برای “بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی واسط + مستقیم (سال 2023)

  1. سعید گفته:

    کاملترین مقاله ای بود که در مورد معرفی درگاه‌های پرداخت اینترنتی و ویژگی‌های هر کدوم منتشر شده، باتشکر از نویسنده مقاله

  2. رضا خداپرست گفته:

    سلام…وقت بخیر
    کدوم درگاه پرداخت رو میشه در سریعترین زمان ممکن عضو شد و مدارک رو تکمیل و درگاه رو راه‌اندازی کرد؟
    در واقع کمترین گیر و مدرک رو این وسط داشته باشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    • میهن لرن گفته:

      سلام
      وقت بخیر
      خوبه و شناخته شده است، اما ترجیحا از درگاه های پرداخت اینترنتی که در این مقاله معرفی کردیم استفاده کنید چون تجربه کار باهاشون رو داریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *